uutiset

TES voitti WBG:n 2-0 ja voitti ensimmäisen voittonsa ryhmässä!Valtava etu alakaistalla, helposti murskattu

2024-07-18

LPL Summer Split -ryhmäottelu oli BO3 TES:n ja WBG:n välillä Kun molemmat osapuolet taistelivat 2 ottelua, TES voitti WBG:n 2-0 voittaen ensimmäisen voittonsa ryhmässä ja todennut WBG:lle toisen tappion.

Ensimmäisessä pelissä TES:n yläkaista Quesanti, jungler Zyra, keskikaistainen naispuolinen ampuja ja naispuolinen LNG-tankki, jungleri Wild Fire Man, keskikaistainen Yongen, alakaista Ashe Gablon. Kolmessa minuutissa Tarzan Fire Man sai kiinni ja tappoi 369 Quisantia. Varhaisessa vaiheessa TES kaatoi puolustustornit alakaistalla ja yläkaistalla, ja sillä oli 3K taloudellinen etumatka. Väliajan 23. minuutilla TES ryntäsi pois ensimmäisen suuren lohikäärmeen valon nopeudella, ja sitten molemmat osapuolet kohtasivat lähitaistelua ja TES pelasi 2 vastaan ​​3. 24. minuutilla TES voitti piirustuslohikäärmeen. Viimeisen 30 minuutin aikana molemmat osapuolet kilpailivat lohikäärmeestä TES kukisti Fire Dragon Soulin ja tappoi kolme WBG-pelaajaa joukkuetaistelussa. TES voitti toisen lohikäärmeen 31 minuutissa. Viimeisen 35 minuutin aikana TES eteni yläkaistalta ja voitti ensimmäisen pelin tapettuaan neljä WBG-pelaajaa. Molempien osapuolten tulos ensimmäisessä pelissä on seuraava Tarzan teki pelin suurimman vaurion, ja suurin vahinko TES:ssä oli creme-lentokone.

Toisessa pelissä WBG:n ylin kaista Rambo, jungler Poppy, keskikaistainen Airplane ja alimman kaistan rullalautakenkä Gallie Nata, voittivat Wild Boar Girlin, keskikaistan Xiaocannonin ja alimman kaistan EZ plus Fan Mom. Kolmessa minuutissa Tarzan Bobby sai kiinni ja tappoi 369 Kenania, ja Breathe Rambo sai ensimmäisen veren. Alkuvaiheessa TES kaatoi 3 puolustustornia ja sai 5 Brood Insectia, lohikäärmeen ja Canyon Pioneerin. 20 minuutin puolivälissä molemmat osapuolet kamppailivat viidakossa, ja etuosan vahinkoero oli liian suuri Kun TES pelasi 1 vastaan ​​4, he voittivat ensimmäisen paronin. Viimeisen 23 minuutin aikana, vaikka WBG väkisin tappoi creme-lentokoneen, muut TES:ssä työnsivät pois WBG:n tukikohdan.

Joten mitä sanottavaa sinulla on tästä pelistä? Tervetuloa jättämään viesti kommenttikenttään keskustellaksesi.