uutiset

voita kaikki 7 peliä! pohjois-korea kaatoi japanin 1-0 ja voitti alle 20-vuotiaiden naisten maailmanmestaruuden, ja pelaajat itkivät

2024-09-23

varhain aamulla 23. syyskuuta pekingin aikaa alkoi u20-vuotiaiden naisten jalkapallon mm-finaali, jossa japanin naisten jalkapallomaajoukkue kohtaa pohjois-korean naisten jalkapallomaajoukkueen. 90 minuutin kilpailun jälkeen pohjois-korean naisjalkapallojoukkue voitti japanin naisten jalkapallojoukkueen 1-0 ja voitti kolme peräkkäistä tappoa tänä vuonna. samaan aikaan pohjois-korean naisten jalkapallomaa voitti kolmannen kerran nuorten maailmanmestaruuden joukkueen historiassa, luomalla historiaa aasian joukkueille.

tässä turnauksessa japanin naisten jalkapallomaajoukkue ja pohjois-korean naisjalkapallojoukkue eteni finaaliin lyömättömillä ennätyksillä japani teki 18 maalia ja pohjois-korea teki 24 maalia hieman vahvemmalla hyökkäysvoimalla.

välierissä japani pudotti alankomaiden 2-0 ja pohjois-korea pudotti usa:n 1-0. tämä oli toinen kerta alle 20-vuotiaiden mm-kisojen historiassa, kun kaksi aasian joukkuetta kohtasivat finaalissa vuonna 2006, kun pohjois-korean naisten jalkapallojoukkue voitti kiinan naisten jalkapallojoukkueen 5-0 voittaakseen mestaruuden.

tilastojen mukaan joukkueet eivät ole koskaan kohdanneet u20-vuotiaiden mm-kisoissa. ainoat kaksi kohtaamista olivat tämän vuoden u20-vuotiaiden mm-kisoissa. pohjois-korean naisten jalkapallomaajoukkue voitti japanin lohkovaiheessa ja finaalissa mestaruus.

ensimmäisellä puoliajalla joukkueet hallitsivat palloa lähes 50-50 toistensa hyökkäämisen ja puolustuksen aikana. maaliin cui il-shan teki yhden maalin, mikä kuvastaa myös pohjois-korean naisten jalkapallojoukkueen vahvuutta. potkia tilaisuutta.

toisella puoliajalla japanin naisjalkapallojoukkue otti periaatteessa pelin haltuunsa ja järjesti pallolla hyökkäyksiä tasoittaakseen lopputuloksen. piti 1-0-johtonsa pelin loppuun asti.

mestaruuden voittamisen jälkeen pohjois-korean naisten jalkapallojoukkueen pelaajat olivat erittäin innoissaan ja itkivät ilosta tällä hetkellä.

lohkovaiheesta lähtien pohjois-korean naisten jalkapallomaajoukkue voitti argentiinan 6-2, costa rican 9-0 ja alankomaiden 2-0 voittosarja pudotuspeleissä 1/ he voittivat itävallan 5-2 8. finaalissa, brasilian 1-0 puolivälierissä, yhdysvallat 1-0 välierissä ja japanin jälleen 1-0. finaalissa he voittivat mestaruuden 7 peräkkäisellä voitolla ja ansaitsivat sen.

tilastojen mukaan tämä on kolmas kerta, kun pohjois-korean naisten jalkapallomaajoukkue voittaa alle 20-vuotiaiden naisten mm-kisat.2006, 2016, 2024

kotimaiset fanit pitävät uskomattomana, että pohjois-korean naisten jalkapallomaajoukkue voitti mestaruuden, koska tämä salaperäinen joukkue osallistuu harvoin kansainvälisiin kilpailuihin, mutta voi pelata kaunista jalkapalloa ja voittaa maailmanmestaruuden muutaman vuoden välein olemme taantuneet siihen pisteeseen, että emme voi päästä peräkkäisiin turnauksiin.