gujia saavutti upeita syöttöjä ja laukauksia, ja rautavartija rikkoi kolmivuotisen pallokuivuuden! guoan 3-1 meizhou hakka, jatkaa lyömistä afc mestarien liigassa

2024-09-21

pekingin guoanin suorituskyky kiinan superliigassa on ollut tällä kaudella keskinkertainen liigan 25 ensimmäisen kierroksen jälkeen 23 pistettä ennen huipulta shanghain satamaa. menetti toivonsa mestaruuden voittamisesta ja voitti shanghai shenhuan kotonaan 21. kierroksella. pekingin guoan ei ole maistanut voittoa neljänä peräkkäisenä otteluna kiinan superliigan 26. kierroksen peli haastaa sarjan toiseksi viimeiseltä paikalta valtavan putoamispaineen alaisena oleva meizhou hakka haluaa ehdottomasti kostaa putoamisvyöhykkeeltä ! tässä pelissä guojia, guoanin keskikentän ydin, suoriutui hyvin. hän syötti ja ampui vierasottelussa, auttaen pekingin guoania ottamaan kaikki kolme pistettä 3-1 tällä kaudella hän voitti meizhou hakan.

beijing guoan, jolla on vielä mahdollisuus päästä afc champions leagueen, käytti tässä pelissä 4-1-4-1-muodostelmaa, ja hänestä tuli royal forest armyn viimeinen rautaportti gang, ngadewu, ma mazhuang ja li lei istuvat puolustuksessa, chi zhongguo toimii keskikenttäpelaajana, cao yongjing, zhang yuan, gu jia ja lin liangming rivissä keskikentällä, ja yksi nuoli on fabio, joukkueen paras maalintekijä. .

pelin virallisen alkamisen jälkeen molemmat voittoon halukkaat joukkueet alkoivat taistella kentällä. guoanin hyökkäys oli kuitenkin vahvempi toisella minuutilla, mutta se oli sääli ei ollut paineita yhtäkkiä pallo meni yli maalin. minuuttia myöhemmin rodrigo ohitti yhden maalin, ja pallo meni ohi maalin.