3 kultaa, 2 hopeaa ja 2 pronssia! heilan equestrian xjtlu:n sidoskoulujoukkue saavutti onnistuneita tuloksia jiangsun nuorten hevosurheilun mestaruuskilpailuissa

2024-09-14

muutama päivä sitten "pegasus water city" 2024 jiangsu youth equestrian championships, jonka isännöivät jiangsun maakunnan urheilutoimisto ja jiangsun maakunnan opetusministeriö ja isännöivät wuxi sports bureau, päättyivät wuxi hailan pegasus water cityssä. ratsastajat shi yunjia, zhang luoyuan ja zhao kexin xi'an jiaotong-liverpoolin yliopiston sidoskoulusta liittyivät joukkuetoveriensa huang xinyin, wang jiarunin, wang jingtianin ja zhang zijingin kanssa heilan equestrian xipu -koulutukikohdasta kilpaillakseen ja voittivat yhteensä 3 kultaa. mitalit, 2 hopeaa ja 2 pronssia.
provinssin korkeimman tason nuorten ratsastustapahtumana jiangsu youth equestrian championships houkuttelee monia nuoria ratsastajaa eri puolilta maakuntaa kokoontumaan joka vuosi kilpailemaan ja esittelemään taitojaan tällä lavalla, jossa sekä taidot että eleganssi ovat esillä. tapahtuma kesti neljä päivää, ja siihen osallistui yhteensä 170 nuorta urheilijaa kahdeksasta maakunnan joukkueesta.
xjtlu affiliated schoolin hevosurheilijat ovat aina menestyneet hyvin aiemmissa kilpailuissa erinomaiset ratsastajat, kuten wang yishu, wu jingjing, wang yijun, shi yunjia ja zhang luoyuan, ovat edustaneet xjtlu:n sidoskoulua ja voittaneet kunniaa tässä kilpailussa monta kertaa. tässä "kotitaistelussa" heilan equestrian xjtlu affiliated school -tiimi saapui päämajaan etukäteen kurssin harjoitteluun ja meni kaikkensa valmistautumaan ja näyttämään parhaan kilpailutilanteensa.
kilpailun ensimmäisenä päivänä hailan equestrian xjtlu:n jäsenkoulutiimi raportoi usein. 11-14-vuotiaiden ryhmän henkilökohtaisessa kouluratsastuksessa kilpailijat ottivat yhdellä iskulla viisi kahdeksasta parhaasta paikasta - ratsastaja zhang zijing hevosineen ai wei voitti henkilökohtaisen kilpailun toiseksi prosenteilla. zhao kexin, shi yunjia ja huang xin yi sijoittuivat 71 000 pisteellä.
pelaaja zhao kexin
kouluratsastuksen 11-14-vuotiaiden ryhmäkilpailussa ratsastajat voittivat jälleen kultaa ja hopeaa. heilan equestrian xjtlu affiliated schoolin ratsastaja zhang luoyuan erinomainen suorituskyky auttoi hänen joukkuettaan voittamaan mestaruuden. xjtlu:n ratsastajat shi yunjia ja zhao kexin liittoutuivat joukkuetovereidensa zhang zijingin ja huang xinyin kanssa voittaakseen tämän tapahtuman hopeamitalin pisteillä 204,188 pistettä.
pelaaja zhang luoyuan
11-14-vuotiaiden ryhmän ampumahiihto- ja tapahtumatapahtumissa shi yunjian kumppanuus hevoshevosen glory kanssa nousi yleisön huomion kohteeksi. pari voitti menestyksekkäästi kultamitalia molemmissa tapahtumissa hiljaisella yhteistyöllään, ja shi yunjiasta tuli myös tämän mestaruuden "kaksoismestari". pelaaja zhang luoyuan suoriutui myös hyvin ampumahiihtotapahtumassa, voitti kolmannen sijan ja saavutti kahdeksannen sijan triathlon-tapahtumassa.
pelaaja shi yunjia kentällä
80 cm esteradan kilpailussa shi yunjia voitti vakaalla suorituksellaan jälleen kuudennen sijan yksilökilpailussa. zhang luoyuan osallistui myös joukkueeseen esteradan joukkuekilpailussa auttaen joukkuetta saavuttamaan kolmannen sijan.
hevosurheilu on yksi xjtlu:n jäsenkoulun erikoiskursseista. koulu on sitoutunut tarjoamaan monipuolista koulutusta nuorille ratsastajille. tämän kilpailun aikana xjtlu:n liitännäiskoulun opettajien edustajat tekivät erityisen matkan paikalle lähettääkseen osanottonsa ja rohkaisuja kilpailijoille, toivoen voivansa todistaa, olla mukana ja tukea heitä tässä tärkeässä hetkessä. osallistumalla sarjaan korkean tason hevostapahtumia nuoret ratsastajat eivät vain pääse harjoittelemaan varsinaisessa taistelussa, vaan myös jatkavat kasvuaan kilpailussa.