wtt macaon mestaruuden toiseksi viimeisen päivän aikataulu: 4 välierää, kolme kansallista pöytätennispeliä, sha sha vs. meihe

2024-09-14

vuoden 2024 wtt macaon mestaruus on päättymässä. miesten ja naisten kaksinpelin puolivälierät on pelattu, välierät on tuotettu ja välierien ottelut on julkistettu! pöytätennismaajoukkueella on ristiriitaiset fiilikset mukana olleesta 5 miesten pöytätennispelaajasta, joista vain 2 eteni välieriin. neljä naisten pöytätennispelaajaa osallistui ja kolme eteni välieriin. naisten pöytätennis on parempi kuin miesten pöytätennis.

kaikki semifinaalit pelataan toiseksi viimeisenä ottelupäivänä (14. syyskuuta).

miesten kaksinpelin puolivälierissä kansallinen pöytätennispelaaja wang chuqin pyyhkäisi eteläkorealaisen nuoren pelaajan zhao dachengin 3-0. lin shidong voitti kiinan taipein lin yunrun 3-0. kiinan taipein gao chengrui voitti niukasti ruotsalaisen moregardin 3-2 ja saksalainen qiu dang voitti kansallisen pöytätennispelaajan liang jingkunin 3-2.

miesten kaksinpelin välieräottelut ja otteluaika julkistetaan.

miesten kaksinpelin välierätensimmäinen istunto, isännöi taipei, kiinagao chengruisaksalaisia ​​pelaajia vastaanqiu-juhlatpeli pelataan 14. syyskuuta klo 19:15

tämän pelin lopputulos on arvaamaton. qiu dang on kasvanut nopeasti viimeisen kahden vuoden aikana ja on voittanut kansalliset pöytätennispelaajat useita kertoja. harvat pelaajat ulkomaisista liitoista eivät voi voittaa kansallisia pöytätennispelaajia. qiu dang on myös voittanut kansalliset pöytätennispelaajat useita kertoja, mikä osoittaa, että hänen vahvuutensa on todella hyvä. tässä tapahtumassa qiu dang voitti kansallisen pöytätennispelaajan liang jingkunin ja oli erittäin hyvässä kunnossa. qiu dang on tällä hetkellä maailmanlistalla sijalla 13.

gao chengrui on hyvin nuori, vain 19-vuotias. hän ei ole osallistunut kansainvälisiin kilpailuihin pitkään aikaan ja on vasta 31. sijalla maailmassa. gao chengrui kuitenkin kasvaa nopeasti, hänen taitonsa paranevat ja paranevat, hänen tyylinsä kovenee ja hän voi usein pelata korkealla tasolla. tässä turnauksessa gao chengrui voitti kolme vahvaa pelaajaa, an jae-hyunin, lin gaoyuanin ja moregardin, ja oli yllättävän hyvässä kunnossa.

jos gao chengrui jatkaa tämän tilan ylläpitämistä, hän voi voittaa qiu-puolueen.

miesten kaksinpelin välierättoinen kohtaus, kirjoittajawang chuqin vs. lin shidong. peli on klo14. syyskuuta klo 20:45

kaksi veljestä taistelivat. tämän pelin lopputulos oli arvaamaton. vaikka wang chuqin on vanhempi, hänellä on runsaasti kokemusta kilpailuista ja hän on maailman ensimmäisellä sijalla, lin shidong on myös erittäin taitava ja ollut viime aikoina erittäin hyvässä kunnossa. kilpailu näiden kahden välillä on varmasti kovaa, se riippuu vain siitä, kenellä on parempi onni.

naisten kaksinpelin puolivälierissä sun yingsha voitti korealaisen zhu qianxin 3-1, japanilainen pöytätennispelaaja miwa zhang voitti chen xingtongin 3-1, wang yidi pyyhkäisi japanilaisen miyu kiharan 3-0 ja wang manyu voitti japanilaisen miyun. kihara voitti kiinan taipein zheng yijingin 3-0.

naisten kaksinpelin välieräottelut ja otteluaika julkistetaan.

naisten kaksinpelin välierätensimmäinen kohtaus,wang yidi vs. wang manyu, peli on käynnissä14. syyskuuta klo 18.30

wang yidi ja wang manyu ovat pelanneet toisiaan vastaan ​​monta kertaa, voittaen ja häviten. wang manyu on viime aikoina paremmassa kunnossa ja hänellä on hieman suurempi todennäköisyys voittaa.

naisten kaksinpelin välierättoinen peli,sun yingsha vs.japanilaiset pöytätennispelaajatzhang benmiwa. peli on kloklo 20.00 syyskuun 14. päivänä

sun yingsha ja zhang benzei ovat myös pelanneet toisiaan vastaan ​​monta kertaa, eikä sun yingsha ole koskaan hävinnyt. uskon, että tällä kertaa sun yingsha voi voittaa miwa zhangmoton.