media ihmiset pommittivat jalkapallomaajoukkuetta 0-7! dong lu: ivan voi lopettaa luokan nyt, anna wu jingui tulla.

2024-09-06

syyskuun 5. päivän iltana mm-kisojen aasian alkuerät aloittivat 18 parasta. jalkapallomaajoukkue haastoi japanin joukkueen vierasottelussa 90 minuutin kilpailun jälkeen vierasottelussa maalein 0-7. tulos 0-7 teki ennätyksen jalkapallomaajoukkueen historian toiseksi suurimmalle tappiolle ottelun jälkeen jalkapallomaajoukkueen 0-7 japanista tuli nopeasti kuuma aihe.

mediahenkilö dong lu kommentoi peliä, että ivan voidaan hylätä. kysy wu jinguilta. wu jingui ei voi voittaa palloa, mutta wu jingui ei koskaan häviä. niin paljon.""

puhuessaan tästä pelistä kuuluisa suukappale zhan jun sanoi: "häpeällinen tulos! toisen puoliajan romahtamista ei voida hyväksyä, eikä myöskään pelin prosessia ja sisältöä voida hyväksyä... suuri ero on odotettavissa, ja japanin joukkueen hyökkäävä rutiinivalmennustiimi onko valmentajalla tarkka arvio jalkapallojoukkueen vahvuudesta?