hän xiaoken "selkeä tappo" u21-miesten jalkapallojoukkue voitti niukasti vietnamin 2:1

2024-09-05

alkuperäinen nimi: he xiaoke's "definite kill" u21 miesten jalkapallojoukkue voitti tiukasti vietnamin 2:1

xinhua news agency, changsha, 4. syyskuuta (reportteri tan chang) vuoden 2024 kiinan jalkapalloliiton china·changsha international football invitational -turnaus alkoi changsha helongin urheilukeskuksessa 4. päivänä. he xiaoken "lopullinen tappo" auttoi kiinan u21-maalaisia jalkapallojoukkue voitti vietnamin u21-joukkueen 2:1.

syyskuun 4. päivänä kiinan joukkueen pelaaja eifeldin eskal (ensimmäinen oikealta) teki maalin pelin aikana. julkaisija xinhua news agency (kuva guo liliang)

elokuun puolivälissä espanjalainen valmentaja antonio nousi kiinan u21-maajoukkueen päävalmentajaksi. kiinan joukkueen avauskokoonpanosta chen zhexuan ja eifielding osallistuivat vuoden 2023 u20 aasian cupiin tuolloin joukkueen puolivälieriin johtanut valmentaja oli antonio.

pelin alkamisen jälkeen kiinan joukkue jatkoi uhkien luomista vasemmalla. 14. minuutilla mutalifu murtautui läpi vasemmalta ja antoi kapteeni eifielding laukauksen auttamaan kiinan joukkueen maalin ensimmäisenä. ennen ensimmäisen puoliajan loppua hu tao teki rikkeen rangaistusalueen edessä. vietnamilaiset hyökkäsivät vapaapotkuilla maaliin. kiinan joukkue ei ollut kaukana pelastuksesta rangaistusalueellaan tasoitti pelin.