Quan Hongchan on niin vahva ja on voittanut MM-sarjan toiseksi kolme kertaa. Kenelle hän hävisi?

2024-08-26

Quan Hongchanin voidaan sanoa olevan yksi kansallisista idoleista, vaikka hän on vasta 17-vuotias, hän on erittäin suosittu. Hän on todella lahjakas pelaaja, joka muuttui tuntemattomasta kansallisesti tunnetuksi muutamassa päivässä. Kun hänet valittiin maajoukkueeseen, hän on säilyttänyt huippusuorituksensa ja voittanut mestaruuksia useissa kilpailuissa. Quan Hongchan on kuitenkin niin vahva MM-sarjassa, että hän sijoittui toiseksi vain kolme kertaa.

11-vuotiaana Quan Hongchan alkoi lakaista läpi suuria kotimaisia ​​nuorisokilpailuja. Vuoteen 2020 mennessä hän osallistui maailmancupin karsintaotteluihin ja voitti mestaruuden yhdellä iskulla. Hän oli tuolloin vasta 13-vuotias, joten hänet valittiin maajoukkueeseen poikkeuksena ja aloitti uuden harjoittelun ilman omaa valmentajaa. On syytä mainita, että Quan Hongchan on myös erittäin onnekas Koska Tokion olympialaiset siirrettiin, hänen ikänsä täytti 14-vuotiaan pätevyyden, joten hän nousi menestyksekkäästi Tokion olympialaisten lavalla 14-vuotiaana.

Vuoden 2021 Tokion lavalle syntyi Quan Hongchan. Hänen tekniset liikkeensä ovat täydellisiä hyppyt saivat täydet pisteet. Hän ei vain voittanut Kun oli kyse naisten 10 metrin tasohypyn kultamitalista, se teki myös uuden maailmanennätyksen. Sinun pitäisi tietää, että hän ei ole koskaan osallistunut World Seriesiin, jonka voidaan sanoa olevan hitti. Sen jälkeen hän oli myös erittäin hallitseva ja voitti useita kultamitaleja. Tämän vuoden Pariisin olympialaisissa Quan Hongchan voitti myös menestyksekkäästi kaksi kultamitalia naisten 10 metrin alustan yksi- ja synkronoiduissa lajeissa, ja hänen suorituksensa oli täydellinen.

Vuosina 2021–2024 Quan Hongchan kuitenkin hävisi 3 kertaa ja voitti kilpailun toiseksi vain 3 kertaa.

Ensimmäinen kerta oli vuoden 2022 uinnin maailmanmestaruuskilpailut Budapestissa. Tuolloin Quan Hongchan osallistui myös naisten 10 metrin tasohyppelyn kilpailuun ja hyppäsi ulos täydellä pistemäärällä 416,9, mikä on ehdottomasti mestaruus . Hän tapasi kuitenkin Chen Yuxin, joka oli paremmassa kunnossa. Chen Yuxi teki tuolloin 417,25 pistettä ja voitti lopulta Quan Hongchanin voittaakseen mestaruuden pienellä 0,3 pisteen erolla.

Toinen kerta oli vuoden 2024 sukelluksen maailmancupissa Montrealissa. Hän teki erinomaisen henkilökohtaisen suorituksensa. Hän kuitenkin epäonnistui kultakuumessaan Chen Yuxiin vielä paremmin, kokonaispistemäärällä 415,35, mikä murskasi kaikki ja voitti mestaruuden.

Kolmas kerta oli vuoden 2024 sukelluskilpailun finaalissa, kun Quan Hongchan voitti jälleen hopeamitalin naisten 10 metrin juoksussa. Hän voitti edelleen nero Chen Yuxi. Hänen tuloksensa oli liioiteltu 420,3 pistettä ja hän voitti myös kultamitalin.

Voidaan nähdä, että Quan Hongchan ja Chen Yuxi ovat kaksi vertaansa vailla olevaa kykyä. Hän ei ole koskaan epäonnistunut tuplatapahtumassa, jonka kanssa hän teki yhteistyötä, ja yksittäistapauksessa Chen Yuxia aliarvioitiin. Vaikka hän hävisi Quan Hongchanille olympialaisissa, hän voitti Quan Hongchanin voittaakseen mestaruuden sekä maailmancupin että maailmanmestaruuskilpailuissa. Hän oli odotettua tehokkaampi.