Qi Yuxi: Koko Nanjing City -tiimi työskenteli kovasti, on sääli, että emme tarttuneet tilaisuuteen

2024-08-22

00:47
Elokuun 21. päivän illalla Kiinan jalkapalloliiton 2024 Cupin puolivälierissä Nanjing City Team kohtasi Kiinan superliigajoukkueen Chengdu Rongchengin kotonaan Wutaishanin stadionilla ankaran taistelun jälkeen päävoima 1:2 Pelannut vastustaja valitettavasti pysähtyi FA Cupin puolivälierissä. Tässä pelissä Nanjing Cityn maalivahti Qi Yuxi torjui Wei Shihaon rangaistuspotkun ensimmäisellä puoliajalla ja puristi vastustajan uhkaavat laukaukset monta kertaa. Pelin jälkeen myös fanit paikalla rohkaisivat joukkuetta Tämä peli on ollut erittäin hyvä Nanjingin kaupungin joukkueelle.
Qi Yuxi sanoi pelin jälkeen kommentoidessaan peliä: "Mielestäni teimme kaikki erittäin kovasti töitä tässä pelissä. On sääli, ettemme tarttuneet tilaisuuteen. Emme sopeutuneet rytmiin ensimmäisellä puoliajalla ja teimme ei tartu tilaisuuteen toisella puoliajalla. Se on sääli." Nanjing City Teamin valmentaja Fabio rohkaisi joukkuetta pelin jälkeen. Qi Yuxi sanoi: "Valmentaja on aina ollut erittäin intohimoinen meihin ja on aina antanut meille uskoa, että me. Emme saa antaa periksi. On sääli, että tämä ei-peli voitettiin.
Ulkomaanapu Felipe, joka teki maalin Chengdu Chengdu -joukkueelle tässä ottelussa, sanoi pelin jälkeen: "Ensinnäkin paikka on erilainen ja vastustajan taktiikka on erilainen. Emme ole tottuneet siihen, mutta sopeuduttuamme peliin. Avausottelussa pääsimme vähitellen tilaan. Olen erittäin onnellinen, koska tein 3 pistettä ja toivon, että voimme jatkaa FA Cupin tavoitteesta puhuessaan: "Tämä peli on erittäin vaikeaa, mutta olemme edenneet kovalla työllä seuraavalle kierrokselle ja toivomme, että Cupin voittaja etenee AFC:n Mestarien liigaan.