Shi Zhiyong kaatui, eikä sillä ollut mitään tulosta! Pelin jälkeen: Adductor-lihas voi olla rikki, ja harkitsen eläkkeelle jäämistä.

2024-08-09

Miesten painonnoston 73 kilon finaalissa Pariisin olympialaisissa kiinalainen Shi Zhiyong kilpaili, mutta kärsi järkytyksestä. Tämän tapahtuman päällikkönä Shi Zhiyong oli kahden edellisen olympialaisen mestari Kun hän tuli Pariisiin, hän tavoitteli kolmea peräkkäistä mestaruutta.

Snatch-kilpailussa Shi Zhiyong oli erinomaisessa kunnossa nostaen 165 kiloa ja johti toista sijaa 10 kilolla puhtaaseen nykimiseen.

Näytti siltä, ​​että peli oli menettämässä jännityksensä. Shi Zhiyong päätti aloittaa 191 kg:lla. Valitettavasti Shi Zhiyong epäonnistui kaikissa kolmessa nykäisyssä ja putosi ilman tuloksia ja jäi suoraan mitalista!

Tämä on ensimmäinen kultamitali, jonka Kiinan painonnostojoukkue on hävinnyt tässä kilpailussa, ja tietysti se on myös ensimmäinen kerta, kun se jättää mitalin. Mitä tulee siihen, miksi Shi Zhiyong päätti aloittaa 191 kilolla, näyttää siltä, ​​että hänen vastustajiensa painostus oli liikaa. Indonesialainen urheilija rikkoi olympiaennätyksen nostamalla 199 kiloa ja voitti kultamitalin kokonaistuloksella 354 kiloa. Jos Shi Zhiyong kuitenkin valitsisi vähemmän äärimmäisen painon, ainakin yksi mitali olisi ehdottomasti ulottumattomissa. Tietysti tämä on rohkeuden voima!

Pelin jälkeen Shi Zhiyong itki: "Kolmas adductor -lihas voi olla rikki. Kuulin myös "pop" -äänen, että hänen henkinen tuki on nyt olympialaiset , hän saattaa harkita eläkkeelle jäämistä.