uutiset

"Asiakas" Tulokset olivat ihanteellisia ensimmäisten kymmenen päivän aikana, mutta seuraavat kuusi päivää olivat täynnä haasteita Kiinan urheiludelegaatio pyrki antamaan päteviä vastauksia

2024-08-07

Pariisin olympialaiset ovat päättyneet 10 päivän ajan. Kiinan urheiludelegaatio piti lehdistötilaisuuden "China Housessa" Pariisissa 6. päivänä seuraavat kilpailut ovat edelleen täynnä mahdollisuuksia ja haasteita. Pariisin olympialaisissa, joihin asiantuntijat kokoontuvat, jokainen kilpailu, johon kiinalaiset urheilijat osallistuvat, on ikimuistoinen ja jokainen mitali jännittävä.
Fan ZhendongValtion urheiluhallinnon apulaisjohtaja ja Pariisin olympialaisten Kiinan urheiluvaltuuskunnan apulaisjohtaja Zhou Jinqiang sanoi lehdistötilaisuudessa, että ensimmäisen 10 kilpailupäivän aikana kiinalaiset urheilijat ovat kilpailleet ammunnassa, sukelluksessa, pöytätennisessä ja sulkapallossa. , voimistelu, uinti, yleisurheilu, yhteensä 53 mitalia, mukaan lukien 21 kultaa, 18 hopeaa ja 14 pronssia, voitettiin 12 tapahtumassa, mukaan lukien tennis ja pyöräily, mikä saavutti suhteellisen ihanteelliset tulokset.
Ensimmäisenä kilpailupäivänä Pariisin olympialaisten avaamisen jälkeen kiinalaiset urheilijat voittivat 2 kultaa ja 1 pronssia ammunnassa, sukelluksessa ja uinnissa, mikä sai hyvän alun ja loi hyvän pohjan myöhempien kilpailujen suorittamiselle. Myöhemmin, kun Kiinan valtuuskunnalla oli vaikeuksia voimistelu- ja uintitapahtumissa, Kiinan delegaatio ryhtyi kohdennettuihin toimenpiteisiin eri tapahtumien ominaisuuksien perusteella, teki oikea-aikaisia ​​muutoksia, helpotti painetta, nosti moraalia ja palautti tilan.
Kilpailun edetessä jokainen osallistuva joukkue sopeutui nopeasti ja sopeutui suoriutumaan sopivalla teknisellä tasollaan, ja kilpailun kohokohdat nousivat usein esiin. Kiinalaiset freestyle BMX-urheilijat voittivat kultamitaleita ensimmäisessä kilpailussaan. Tennissä Zheng Qinwen voitti Aasian historian ensimmäisen olympiakultaa, ja väliaikainen Zhang Zhizhenin ja Wang Xinyun joukkue pääsi sekanelinpelin finaaliin ensimmäistä kertaa olympialaisissa. Kiinan uintijoukkue voitti Pariisissa yhteensä 12 mitalia, joista 2 kultaa, 3 hopeaa ja 7 pronssia. Mitalien kokonaismäärä kaksinkertaistui Rion ja Tokion olympialaisista. Hän voitti ammunnassa 5 kultaa, 2 hopeaa ja 3 pronssia, mikä loi historian parhaat tulokset. Naisten jousiammuntajoukkue voitti hopeamitalin ja voitti toisen olympiamitalin 12 vuoden jälkeen. Naisten laulu on edennyt jälleen semifinaaliin Pekingin olympialaisten jälkeen. Rugby ja rullalauta paransivat sijoituksiaan. Surfing pääsi 16 parhaan joukkoon ensimmäisessä kilpailussaan. Maastopyöräily ja triathlon saavuttivat historian parhaat sijoitukset. Hän voitti pronssia judossa ja voitti toisen olympiamitalin 8 vuoden jälkeen.
Zhou Jinqiang korosti, että yksittäiset urheilijat tekivät virheitä tai eivät suoriutuneet odotetulla tasolla, ja valtuuskunta ymmärsi nämä urheilijat täysin. "Kilpailu olympialaisissa on äärimmäisen kovaa. Urheilijoilla on valtava paine. Virheprosentti on usein korkeampi kuin muissa kilpailuissa. On normaalia voittaa tai hävitä."
Pariisin olympialaisten aikana kiinalaiset urheilijat keskittyivät ja osoittivat elävästi kiinalaista urheiluhenkeä sekä stadionin sisällä että sen ulkopuolella sanoillaan ja teoillaan. Olympialaiset eivät ole vain suurin näyttämö maailmanlaajuisille urheilijoille toteuttaa unelmiaan, vaan ne ovat myös tärkeä foorumi maiden ja alueiden välisen kulttuurivaihdon tehostamiseksi. Kiinalaiset urheilijat olivat sydämellisesti vuorovaikutuksessa muiden maiden ja alueiden urheilijoiden kanssa jättäen jälkeensä paljon hyviä tarinoita.
Zheng Qinwen Pariisin olympialaisissa on vielä kuusi päivää jäljellä Kiinan delegaatio osallistuu myös 90 lajiin, mukaan lukien sukellus, painonnosto, pöytätennis, yleisuinti, synkronoitu uinti, melonta, ratapyöräily, nyrkkeily, taekwondo, paini ja kilpailevat mitaleista. kalliokiipeilyssä, break-tanssissa ja muissa tapahtumissa. Seuraavat kilpailut ovat täynnä kilpailua ja haasteita Kiinan delegaatio jatkaa kokemusten yhteenvetoa, tekee parhaansa tarjotakseen komento-, johtamis- ja palvelutakuut, ylläpitää korkeaa moraalia ja uskoa voittoon, pyrkii saavuttamaan kaksinkertaisen sadon urheilusuorituksessa ja henkisessä suorituskyvyssä. sivilisaatio, ja luovuta maan asukkaille pätevä vastauslomake.