Tehdä historiaa!Adidaksen sopimuspelaaja Wang Xinyu ja Zhang Zhizhen voittivat olympialaisten tenniksen sekanelinpelin hopeamitalin

2024-08-07

Tämän vuoden Pariisin olympialaisissa Roland Garrosin punainen maa näki Kiinan tennismaajoukkueen jatkuvan historian tekemisen ja kulta- ja hopeamitalin voittamisen.
Tenniksen sekanelinpelissä 3. elokuuta kiinalainen yhdistelmä Wang Xinyu/Zhang Zhizhen voitti hopeamitalin. Tämä oli myös ensimmäinen kerta, kun kiinalainen tennis voitti mitalin olympialaisten sekanelinpelissä.
Seuraavassa naisten kaksinpelin finaalissa 4. elokuuta kiinalainen pelaaja Zheng Qinwen voitti kroatialaisen Vekicin 2:0 ja voitti Kiinan tennisjoukkueen olympiahistorian ensimmäisen kaksinpelin kultamitalin. Hän oli myös ensimmäinen aasialainen pelaaja, joka voitti naisten olympialaisten Yksinpelin mestaruudesta tulee hyvin ansaittu "Queen Wen".
Tällä hetkellä on kulunut 16 vuotta siitä, kun Li Na voitti naisten kaksinpelin neljännen sijan Pekingin olympialaisissa vuonna 2008, on kulunut 20 vuotta siitä, kun Li Ting ja Sun Tiantian voittivat naisten nelinpelin mestaruuden Ateenan olympialaisissa 2004.
Kentällä heillä kaikilla oli Adidaksen ammattilaistenniskenkiä ja -vaatteita. Heidän joukossaan Wang Xinyu käytti myös Adidas Barricade 13 -tenniskenkiä.
On kerrottu, että Wang Xinyu/Zhang Zhizhen on ennen peliä muodostettu väliaikainen joukkue, ja olympialaiset ovat heille nautinnollisia. "Luulen, että minulle on jo erittäin hyvä kokemus osallistua olympialaisiin, puhumattakaan sellaisen mitalin saamisesta. Olen ylpeä itsestäni, kun Wang Xinyu hyväksyi Xinhuan Adidas-talossa Pariisin keskustassa, toimittaja sanoi haastattelussa.
Kiinan tennismaajoukkueen vankana tukena Adidaksen brändihenki "YOU GOT THIS, you can do it" tulkittiin myös täydellisesti näissä kahdessa pelissä. Kolme kiinalaista pelaajaa eivät kilpaile pisteistä tai bonuksista, vaan vain maan kunniasta nauttien jokaisen pelin tuomista haasteista ja onnesta.
On raportoitu, että vuonna 2022 Adidas ilmoittaa virallisesti, että siitä tulee Kiinan tennisliiton virallinen kumppani. Yhteistyö Kiinan tennisliiton kanssa on yksi Adidaksen tärkeimmistä toimenpiteistä, joilla voidaan katsoa tulevaisuuteen ja olla edelleen optimistinen Kiinan markkinoiden suhteen käynnistää nuorten tenniksen edistämisprojekti Kiinan tennisliiton kanssa edistääkseen kiinalaista tennistä. (Xianning News Network)