FNC voitti G2:n kilpaillakseen S14-lipuista, joka on Euroopan vahvin LOL-joukkue!

2024-07-24

23. heinäkuutaLeague of Legends LEC Summer Split johti yläsarjan finaaliin, ja tutut G2 ja FNC kohtasivat jälleen. Koska olemme kaksi joukkuetta, joilla on parhaat historialliset ennätykset Euroopan divisioonassa, olemme nähneet monia pelejä G2:n ja FNC:n välillä, mutta koska Caps lähti FNC:stä liittyäkseen G2:een, G2 on periaatteessa voittanut lopullisen voiton. Mutta tällä kertaa FNC voitti G2:n 3-2.

LOL-tapahtuman virallisten tietojen mukaan tämä on FNC:n ensimmäinen BO5-voitto G2:sta 849 päivän jälkeen. Fanit ovat odottaneet kaksi ja puoli vuotta. Edellisen kerran FNC voitti G2:n BO5-tapahtumassa palasi vuoden 2022 LEC Spring Splitin yläsarjan ensimmäisellä kierroksella. Tuolloin Adam oli vielä tämän joukkueen kärkipäässä.

Molemmat joukkueet ovat näyttäneet hyviä suorituksia kesän pudotuspelien edellisissä peleissä, mutta kokonaisvahvuudeltaan G2 on parempi, eikä FNC pelannut hyvin runkosarjan toisella puoliskolla. Ensimmäisessä pelissä G2 tukahdutti neljällä tavalla ja voitti alle 27 minuutissa. Kun luulimme G2:n etenevän finaaliin 3-0, FNC alkoi pyrkiä kuromaan kiinni. Toisessa pelissä FNC:n vankka kaksinkertainen eturivin kokoonpano vaikeutti G2:n kolmen ampujan torjuntaa Niin kauan kuin Razorkin Sejuani osuu vastustajaan, G2 menettää pisteitä.

Kolmannessa pelissä G2 valitsi kaksoisampujan kokoonpanon, kun taas FNC toi esiin poliisinaisen taistelemaan Jhiniä vastaan ​​ja osoitti Pi Cityn sankarittaren tyyliä. Hän hallitsi suoraan joukkuetaistelua 15 tapolla tappaa kukaan G2:ssa ei voinut uhata FNC:n taustalinjaa. Kun FNC otti johtoaseman ottelupisteen saamisessa, G2 päätti uskoa omaan taktiikkaansa ja toi jälleen esiin kolme ampujaa ja kärkikaistaa, BB meni suoraan tielle tyhjentämään tasoa ja aiheuttamaan räjähdysmäistä vahinkoa, vaikka Caps olisikin tehnyt. lentokoneella oli 0 tappoa, he voittivat.

Kun peli tuli ratkaisevaan peliin, sinisen puolen FNC esitti varhaisen kokoonpanon Crocodile Leopard Women -pelissä, kun taas G2 nappasi Nooan kuuman poliisinaisen. Vaikka Hans Saman poliisinainen on kehittynyt hyvin, G2 ei keskittynyt alimpaan kaistaan, vaan Leopard Girlillä on omat etunsa Sejuanin taistelussa, ja FNC hallitsee erilaisia ​​karttaresursseja villiä vastaan. Leopard Girl Crocodile -kaksiosaisen sarjan avainjoukkuetaistelussa FNC voitti onnistuneesti ja Baron pakotti joukkueen, ja voitto meni pian lumipalloon.

Pelin jälkeen annetussa haastattelussa Razork puhui FNC:n valinnasta Leopard Girlin päätökseen. Hän sanoi, että FNC-valmentaja pyysi häntä valitsemaan Sejuanin, mutta hän kieltäytyi ja sanoi, ettei hän halunnut valita Leopard Girlin valitseminen saadakseen etulyöntiaseman. Lopulta The Lady Leopards oli pelissä avainasemassa. On sanottava, että LEC-joukkueen pelaajat eivät anna kasvojaan pelin tai haastattelun aikana. Razork's Leopard Girl pelasi todella etulyöntiaseman alussa ja auttoi joukkuetta voittamaan kilpailun.

Yleisö oli myös erittäin järkyttynyt, koska tämä oli Razorkin uran ensimmäinen peli Leopard Girlin kanssa. Hän oli aina pelannut Sejuanin kaltaista rytmiviidakkoa tai joukkueviidakkoa, eikä hän ollut koskaan valinnut Leopard Girlia. Razork valitsi uskoa Leopard Girliinsä ratkaisevassa pelissä ja käytti tätä sankaria voittaakseen finaalilipun. Hän oli todellakin rohkea, ja hänet nimettiin myös sarjan MVP:ksi. MSI:stä Esports Century Cupiin voimme kaikki nähdä Razorkin merkityksen FNC:lle. Hän rohkaisee usein joukkuetovereitaan, kun he häviävät, ja uskaltaa ottaa vastuun ja soittaa tärkeitä puheluita.

Jos FNC voi voittaa LEC Summer Split -finaalin, he saavat automaattisesti liput 2024 Global Finals -kilpailuihin ja heistä tulee ensimmäinen joukkue, joka varmistaa pätevyyden maailmanmestaruuteen. Jos he häviävät finaalit, heidän on pelattava LEC:n vuoden lopun finaalissa. LEC:n vuoden lopun finaalit koostuvat Winter Splitin, Spring Splitin ja Summer Splitin kolmesta parhaasta pelaajasta. Tämän kilpailun kaksi parasta pelaajaa saavat myös liput maailmanlaajuisiin finaaliin. Siksi myös G2 piti tätä peliä erittäin tärkeänä, toivoen pääsevänsä finaaliin ja voittamaan mestaruuden, mutta yllättäen he kaatsivat ja hävisivät FNC:lle.