"hyvät maisemat shanxissa·kaunein yunzhu-järvi" iloinen juoksu alkoi laukauksella yunzhu-järven rannalla shanxissa

2024-09-23

china news service, shanxi news, 22. syyskuuta (reportteri hu jian) ​​20.9.2024 shanxin maakunnan jimein maaseudun pastoraalinen terveysjuoksu ja "shanxin hyvä maisema·kaunein yunzhu lake" -juoksu avattiin yunzhun rannalla järvelle osallistui yhteensä yli 600 juoksuharrastajaa.
tämä sarja on vuoden 2024 kiinalaisten viljelijöiden sadonkorjuufestivaali shanxi activities - sarja viljelijöiden urheilutoimintaa, jonka teemoina ovat "kymmenen miljoonan hankkeen oppiminen ja soveltaminen sekä kiinan sadon ylistäminen" ja "unelmien tavoittaminen maaseudulla, mailla ja". vuoret", maaseudun urheilun kehittämisen kautta aktiviteetti esittelee eloisia kohtauksia juhlimisesta, sadonkorjuusta ja sadonkorjuusta nauttimisesta, mikä lisää voimaa maaseudun elvyttämiseen.
kilpailun jälkeen bai xiaowei voitti miesten mestaruuden ajalla 21 minuuttia ja 23 sekuntia, kun taas ren huimin ja chen haoxing voittivat toisen ja kolmannen sijan. hu xiaofeng voitti naisten mestaruuden ajalla 27 minuuttia ja 37 sekuntia, kun taas liu lifeng ja cui jia voittivat toisen ja kolmannen sijan.
viime vuosina yunzhu-järven ainutlaatuisiin luonnonmaisemiin luottaen ja kansallisen matkailukeskuksen luomiseen keskittynyt yushe on isännöinyt useita kansallisesti vaikuttavia brändejä, kuten toisen nuorisoliigan maantiepyöräilykilpailun ja triathlon openin kultainen merkki "yunzhu-järvi, shanxin kaunein maisema".
sarjassa on kahdeksan pysäkkiä, ja tämä tapahtuma on sarjan kuudes pysähdyspaikka. sen isännöi shanxin maakunnan kansallinen kuntoohjauskeskus, jinzhong municipal sports bureau ja yushe countyn kansanhallitus. (yli)