snooker england open -otteluraportti: wu yize voitti robertsonin 7-9, voitti toisen sijan ja tulevaisuus on lupaava

2024-09-23

23. syyskuuta, pekingin aikaa, snookerin finaalikilpailu päättyi 80-luvun jälkeisen kuuluisan pelaajan grand slam robertsonin kanssa, ja hän joutui epätoivoiseen tilanteeseen 2-8 otti kiinni ja lähetti 5 peräkkäistä lyöntiä tasan 7-8, mutta robertson kesti silti ja voitti wu yizen 9-7. hän voitti mestaruuden, sai 100 000 punnan bonuksen ja nousi. maailman kuudentoista parhaan joukkoon!

wu yize esiintyi tässä turnauksessa erittäin rohkeasti. hän voitti uransa ensimmäisen ranking-finaalin. hänen vastustajansa oli grand slam -mestari robertson, joka palasi vahvasti 16 parhaan joukkoon, hänen vahvuutensa oli vielä on, etkä saa olla huolimaton!

pelin alkamisen jälkeen wu yize oli erittäin hermostunut, koska se oli hänen ensimmäinen kertansa finaalissa. hän teki matalan tason virheitä jatkuvasti ja epäonnistui maalinteossa, toisaalta hän meni täyteen voittoon 7-1 ja voitti 8-2 sai ottelupisteen, ja sitten wu yize ei halunnut kärsiä tuhoisaa tappiota, ja yhtäkkiä hän löi rennolla mielellä kosketuksensa, pommitti robertsonia villisti ja hyökkäsi huipentuma, joka voitti viisi peräkkäistä peliä jahtaen pisteet 7-8, mutta silti koska jäätyään liian paljon jälkeen hän voitti robertsonin 9-7. valitettavasti hän sijoittui toiseksi ja sai 45 000 punnan bonuksen!

tämän pelin perusteella wu yize pelasi erittäin hyvin. ensimmäisellä puoliajalla psykologinen paine oli liian suuri, mikä johti liian moniin virheisiin liian myöhään, hän oli kuitenkin liian kaukana. uskon kuitenkin, että tämä finaali antaa wu yizelle paljon itseluottamusta, mikä osoittaa, että hänellä on mahdollisuus voittaa mestaruus, mutta hän ei päässyt hyvään alkuun. toivon, että saan lisää kokemusta tulevaisuudessa. tulevaisuus on lupaava!