kansallinen höyhenkakso voittaa japanin ja voittaa 4 mestaruutta! weng hongyang teki ennätyksen, wang zhiyi saavutti läpimurron ja miesten nelinpeli koki käänteen

2024-09-23

kansallinen höyhenkakso voittaa japanin ja voittaa 4 mestaruutta! weng hongyang teki ennätyksen, wang zhiyi saavutti läpimurron ja miesten nelinpeli koki käänteen. 2024 china badminton open on päättynyt viimeisenä päivänä sulkapallon kaksinpeli voitti japanin joukkueen, ja weng hongyang ja wang zhiyi voittivat peräkkäin naisten nelinpelin käänsi joukkuetoverinsa zhang shuxian/li wenmei 2-1 sekanelinpelissä myös feng yanzhe/huang dongping voitti mestaruuden. vain miesten nelinpeli he jiting/ren xiangyu hävisi kaksi peliä peräkkäin yhden voiton jälkeen. peli ensin.

miesten kaksinpelissä nouseva kiinalainen höyhentähti weng hongyang pelasi erittäin hyvin ensimmäisellä kierroksella li zhuoyaon 2-0, toisella kierroksella zhou tianchengin 2-1 ja voitti viidennen sijan antonsenin 2-1. neljännesfinaalissa hän pyyhkäisi indonesian tähden jonatanin 2-0 ja pääsi ensimmäistä kertaa uransa finaaliin japanilaisen tähden isao naraokan kanssa tapasi kahdesti ja voitti tällä kertaa weng hongyangin hongyang jatkoi kuumaa kosketusta ja johti aikalisään 11-6. uudelleenkäynnistyksen jälkeen weng hongyangin tulivoima ei heikentynyt, ja hän varmisti nopeasti voiton 21-12 kukistaen vastustajansa kokonaispisteillä 2-0 ja voittaen onnistuneesti ottelun. mestaruus oli myös ensimmäinen kerta, kun weng hongyang voitti super 1000 -kilpailun mestaruuden, mikä loi uuden ennätyksen.