snooker asian derby alkaa! wu yize pääsi finaaliin kello 1, voittaako tumma hevonen ratkaisevan pelin?

2024-09-21

snooker england openin ensimmäinen semifinaali alkoi 21. syyskuuta. aasian derby kohtasi intialaisen pimeän hevosen chadhan.

wu yize on tämän turnauksen paras suoritus. hän voitti pääottelussa kolme suurta ranking-turnauksen mestaria. erityisesti suosikkiässän 8-4 eliminointi on erittäin jännittävää. avata. sinun täytyy tietää, että xiaote on tämän kauden paras pelaaja. hän on päässyt finaaliin kolmessa peräkkäisessä turnauksessa ja voittanut 2 mestaruutta ja yhden toisen sijan, mutta hävisi aloittelevalle kiinalaiselle nerolle.

chadha on myöhään kukoistava intian 90-luvun jälkeinen sukupolvi, joka sijoittui tällä hetkellä 77. sijalle tällä kaudella. chadhalla ei ollut juuri minkäänlaista läsnäolon tunnetta aiemmin, mutta tässä turnauksessa hän pääsi neljän parhaan joukkoon ja teki uuden ennätyksen rankingissa.

tämän illan aasian derbyssä wu yizella on suurempi mahdollisuus voittaa. hän voitti 4-0 osapuolten välisen ainoan tapaamisen, ja hänen suorituskykynsä oli vastustajaa vakaampi. wu yizella on suuri ennätys tässä turnauksessa, ja hän voi voittaa niin kauan kuin hän voittaa ensimmäisen pelin. chadha on ratkaisevan pelin kuningas, ja hän voittaa elämästä tai kuolemasta -taisteluissa jack jonesin, he guoqiangin ja selbyn. vahva välienselvittely on tulossa, joten pysy kuulolla!