naisten liigan a:n 12. kierroksella shanghain kaksi joukkuetta voittivat vastaavasti kaksi parasta joukkuetta.

2024-09-18

naisten 10. "citic heye cup" -sarjan 12. kierros pelattiin tänään, ja molemmat shanghain joukkueet voittivat. heidän joukossaan xingxiaomu-joukkue vapautti johtajan chengdu bank -joukkueen ja qingyi-joukkue voitti viimeisen toiseksi sijoittuneen hangzhou yunlinin ratkaisevan joukkueen.
shanghai xingxiaomu -joukkue kohtasi tänään 6. danin naisten maajoukkueen pelaajaksi kruunatun tang jiawenin 9. danissa vastustajan etelä-korean ulkomaanavun wu yoo-jinin. vaikka toisen vaiheen rui naiwei hävisi luo chuyuelle kuudennessa vaiheessa 9. vaiheessa, kolmannen vaiheen tang yi voitti lu minquanin kuudennessa vaiheessa 5. vaiheessa. tällä tavalla xing xiaomu -joukkue voitti johtajan 2 kohtaan 1. bank of chengdu -joukkue kärsi ensimmäisen tappionsa tällä kaudella.
shanghai qingyi -joukkue kohtasi viime vuoden toiseksi sijoittuneen hangzhou yunlin teamin kotonaan. tällä ensimmäisen joukkueen selvityskierroksella ulkomainen apu ei pelannut 9. danissa zhu feihong, vaikka hän ei ollut yhtä hyvä kuin fang ruoxi 5. danissa, 2. dan ding kewen kerran. hänestä tuli jälleen puolisilmäinen etu, kun hän nappasi maailmanmestari zhou hongyun seitsemässä jaksossa, ja ding kewen johti voittoprosenttia loppuun asti. kolmannessa vaiheessa zhang zihan käänsi xu haizhen neljännen vaiheen kolmannessa vaiheessa, ja qingyi-joukkue voitti vastustajan 2-1 voitettuaan yu zhiyingin johtaman jiangsu zhiyuan -joukkueen viimeisellä kierroksella, he aloittivat voittoputken.
tällä hetkellä sarjataulukossa shanghai star team on neljännellä sijalla 12 pelipisteellä ja 20 pelipisteellä ja shanghai qingyi team on seitsemänneksi 10 pelipisteellä ja 17 pelipisteellä. chengdu bank -tiimi jatkaa johdossa hangzhou yunlin breakthrough teamin ja xiamen international bank teamin sijoittuessa toiseksi ja kolmanneksi. edellinen mestari shanxi shuhai luxin -tiimi jatkaa edelleen alareunassa.