uutiset

lin shidong voitti mestaruuden, mikä häiritsi täysin miesten pöytätennisjoukkueen mallin! hänen kykynsä ylittää jopa wang chuqinin

2024-09-16

syyskuun 15. päivän iltana, mid-autumn festival -loman ensimmäisenä päivänä, lin shidong ja sun yingsha, jotka voittivat miesten ja naisten kaksinpelin wtt:n pöytätennis macaon mestaruuden, saapuivat macaon kuuluisalle bauhinia-aukiolle (golden lotus square) ).

viimeisten kahden viikon aikana lin shidong on epäilemättä pöytätennismaajoukkueen vaurain pelaaja. ensinnäkin 8. syyskuuta päättyneessä wtt almatyn normaalihaasteessa lin shidong voitti kolme mestaruutta! miesten kaksinpelin finaali kukisti 18-vuotiaan eteläkorealaisen tähden wu junchengin, miesten nelinpelin finaalikumppani xu yingbin pyyhkäisi ranskalaisen bourlassade/dore-yhdistelmän, sekanelinpelin finaalikumppani kuaiman voitti romanialaisen ionescu/sama-yhdistelmän 3-0 veto.

kolme mestaruutta voittanut lin shidong muutti välittömästi macaoon ja osallistui saumattomasti 9. syyskuuta alkaneeseen macaon mestaruuteen. hän voitti 5 peräkkäistä peliä ja voitti miesten kaksinpelin mestaruuden. ensimmäisellä kierroksella hän voitti saksalaisen dudan, joka sijoittui 25. sijalle maailmassa, 3-0, mikä antoi vastustajalleen vain 6 pistettä kolmessa pelissä;

1/8-finaalissa hän voitti turnauksen miesten kaksinpelin 4. sijan ja maailman 8. miesten kaksinpelin johtajan tomokazu harimoton 3-2 1/8-finaalissa, mikä sai kiinalaiset nauttimaan katsomisesta 1/4 finaalissa, hän voitti turnauksen miesten kaksinpelin 3-0 no. 5 siemen, kiinan taipein tähti lin yun-ru, sijoittui nro 9 maailmassa;

välierissä hän voitti wang chuqinin, miesten kaksinpelin maailman ykkösen ja kansallisen pöytätenniksen miesten kaksinpelin ehdottoman ytimen, finaalissa 4-0 ja voitti 4-0 saksalaisen kiinalaisen qiun dang, joka esiintyi yhtä hyvin tässä turnauksessa lin shidongin voittanut miesten kaksinpelin mestaruuden voidaan sanoa olevan ansaittu. mestaruuden voitettuaan lin shidong sijoittuu 7. sijalle maailmassa ja saavuttaa uuden uran huipulle!

yllä olevasta ei ole vaikeaa nähdä, etteikö lin shidong ole epäilemättä nykyisen pöytätennismaajoukkueen loistavin pelaaja. voitettuaan miesten kaksinpelin mestaruuden voidaan sanoa, että hän häiritsi virran täysin miesten pöytätennisjoukkueen malli!

kuten tiedämme, pariisin olympialaisten jälkeen 36-vuotias ma long häviää vähitellen pöytätennismaajoukkueesta, vaikka hän ei voisikaan jäädä heti eläkkeelle, on ehdottomasti epärealistista jatkaa neljä vuotta los angelesin olympialaisiin asti myöhemmin kansallisten pöytätennismiesten joukkue on sidottu nuorten pelaajien nousuun lin shidongin äkillinen räjähdys voi nopeuttaa dragonsin eläkkeelle siirtymistä.

itse asiassa lin shidong edistyi huomattavasti viime vuonna, etenkin intian goa star challengessa maaliskuussa 2023. tuolloin fan zhendong hävisi pelin yllättäen aikaisin, eikä zhou qihao pystynyt tekemään parhaansa. hän oli myös samassa tilanteessa. lin shidong, joka oli kärjessä, ohitti koko matkan. hän voitti lin yunrun 3-1 ja pyyhkäisi ranskalaisen tähti felix lebrunin 3-0 matkalla finaaliin.

vaikka lin shidong hävisi lopulta joukkuetoverilleen liang jingkunille finaalissa, hänen toiseksi sijoittuva tulos miesten kaksinpelissä toi myös suuren yllätyksen faneille! lin shidongin vakaus ei kuitenkaan ollut korkea sen jälkeen, ja hän hävisi monet ulkomaiset pelit tähän asti macaon mestaruuden lavalla lin shidong puhkesi täysin.

lin shidongin suurin ominaisuus on hänen superbackhand-kykynsä. suurin ero hänen ja muiden pelaajien välillä on se, että hän pystyy tekemään vahvan backhand-vastahyökkäyksen, kun vastustaja hyökkää, ja paluulaudan laatu on erittäin korkea, joten vastustajalla ei ole reaktiota. , tämä tekniikka on epäilemättä lin shidongin suurin salainen ase!

lisäksi lin shidong on edistynyt suuresti myös omien virheiden hallinnassa, mikä on myös erittäin tärkeää. sisäinen syy tähän on se, että lin shidong ylläpitää erittäin hyvää mentaliteettia ja wangin pöytätennismaajoukkueen päävalmentajana. haolla on täytynyt olla tärkeä rooli.

wang hao on hyvin tietoinen miesten pöytätennisjoukkueen nykytilanteesta. nuorten pelaajien saaminen vauhtiin mahdollisimman pian on epäilemättä tärkein tehtävä, ja 19-vuotias lin shidong on epäilemättä paras ehdokas nähdään wang haon roolista lin shidongin ulkopuolisena ohjaajana. sinun on tiedettävä, että lin gaoyuan, kansallisen pöytätennisjoukkueen pääpelaaja, ei ole wang hao, vaan miesten pöytätennisjoukkueen valmentaja liu heng. siksi ei ole mitään vastustusta, että national table tennis team arvostaa lin shidongia pöytätennisvalmennushenkilöstö.

lin shidongin voitosta macaon mestaruuskilpailuissa näkyy, että niin kauan kuin lin shidong säilyttää nykyisen asemansa, on ajan kysymys, milloin hän liittyy pöytätennismiesten kansallisen joukkueen pääjoukkoihin. hänen toistaiseksi osoittamansa lahjakkuus on jopa korkeampi kuin wang chuqinilla. hänelle on ominaista vahva takakäteen käänne syöttöä vastaan, mutta hänen kykynsä palauttaa hyökkäys hyökkäyksen aikana ei todellakaan ole yhtä vahva kuin lin shidong.

kannattajina olemme todella iloisia nähdessämme pöytätennismaajoukkueeseen nousemassa lisää upeita nuoria pelaajia. tämä on myös yksi tärkeimmistä syistä, miksi pöytätennismaajoukkue on säilyttänyt loistavia tuloksia pitkään!

samanaikaisesti meidän pitäisi katsoa myös lin shidongin purkausta rationaalisesti. erinomaisen suorituskyvyn saavuttaminen yhdessä tai kahdessa ei tarkoita mitään.

tällä hetkellä lin shidongilla on perusominaisuudet päästäkseen miesten pöytätennisjoukkueen päävoimaan, mutta onko hänestä tullut erinomainen tai jopa loistava urheilija, lin shidongilla on vielä pitkä matka kuljettavana, toivon hänelle kaikkea hyvää jatkossa ja toivotan hänelle onnea!