erinomainen! chongqing no. 8 middle school women’s lentopallo junior high school team voitti vuoden 2024 kansallisen urheilun perinteisen urheilukoulun liigan mestaruuden

2024-09-16

syyskuun 16. päivänä chongqing dailyn toimittaja sai tietää, että chongqing no. 8 middle schoolin yläkoulun tyttöjen lentopallojoukkue voitti mestaruuden 2024 national sports traditional sports school league -lentopalloprojektissa (girls junior high school team). kentällä jokainen heidän syöttönsä, syöttönsä, piikeensä, lohkonsa jne. oli jännittävää ja osoitti erittäin korkeaa kilpailua.
▲ chongqing no. 8 middle school women’s volleyball teamin yläkoulun joukkueen jäsenet voittivat palkinnon. kuvan on haastateltava
kohtaessaan voimakkaita vastustajia 8. yläkoulun naisten lentopallojoukkueen jäsenet eivät pelänneet ja säilyttivät aina korkean moraalin ja lujan uskon. kovassa kilpailussa he luottivat sitkeään taisteluhenkeen, loistaviin taitoihinsa ja erinomaiseen tiimityökykyynsä voittaa esteet koko matkan ajan ja voittivat lopulta mestaruuden, joka tulkitsi täysin urheilullisuuden rikkaan konnotaation.
on syytä mainita, että tästä vuodesta lähtien chongqingin 8. yläkoulun naisten lentopallojoukkue on voittanut useita kansallisia ja koko kaupungin laajuisia palkintoja, mukaan lukien neljännen sijan vuoden 2024 kansallisen alueliigan finaalissa, naisten ryhmän a ja ryhmän mestareita. vuoden 2024 chongqingin nuorten lentopallon mestaruuden b-sarja ja 7. chongqingin urheiluotteluiden naisten lentopallokilpailun a- ja b-ryhmän mestarit jne.
chongqing no. 8 middle schoolin vastaava henkilö sanoi, että koulu on aina pitänyt liikuntakasvatusta erittäin tärkeänä ja tukenut sitä voimakkaasti ja on sitoutunut kehittämään opiskelijoiden kokonaisvaltaisia ​​ominaisuuksia. liikuntakasvatuksen osalta koulu panostaa edelleen hyvien harjoitteluolosuhteiden ja kehitysalustojen tarjoamiseen opiskelijoille, mikä luo vankan pohjan heidän erinomaiselle suoritukselleen.