dragon god cup: romance putoaa alareunasta, cai yilin etenee pudotuspeleihin

2024-09-16

dragon god cup alkoi virallisesti eilen illalla. yhteensä neljä kilpailijaa, 120, romance, color ja lyn, kutsuttiin osallistumaan tähän kilpailuun. kovan taistelun jälkeen 120-win romance ja lyn sijoittuivat lopulta ykköskierrokselle, jota seurasi tiiviisti lyn god.

hävittyään alussa kaksi peliä peräkkäin, color saavutti pohjan ja voitti viimeisellä kierroksella 120 2-1. tällä tavalla hän voitti romancen yhdellä pienellä pisteellä ja voitti kolmannen paikan pudotuspeleihin.

dragon god cupin pudotuspelit pelataan 15. syyskuuta. pudotuspelit ottavat vastaan ​​kuplivan kilpailujärjestelmän. lyn ja color haastavat 120 pelaajaa äskettäin kokonaan (voit), vaikka he hävisivät colorille, heidän kokonaisvoimansa on edelleen ylivoimainen niin kauan kuin he toimivat normaalisti, guo zilla on suuri todennäköisyys voittaa mestaruus.