4-2! sun yingsha voitti wang yidin, mutta voitti silti mestaruuden, vaikka hän oli uupunut. pelin jälkeen hän hymyili ja kutsui di ge:n syömään herkullista ruokaa

2024-09-15

syyskuun 15. päivänä, pekingin aikaa, vuoden 2024 wtt macaon mestaruuskilpailut pääsivät viimeiseen päivään naisten kaksinpelin finaalissa. 2 ja voitti naisten yksinpelin mestarin.

sun yingsha on turnauksen kärjessä, mutta hän osallistui liian moneen toimintaan pariisin olympialaisten jälkeen. hänellä ei ollut tarpeeksi lepoaikaa, mutta hänellä oli myös rajallisesti aikaa systemaattiseen harjoitteluun. kolmella ensimmäisellä kierroksella sun yingsha pelasi korealaisia ​​pelaajia vastaan ​​peräkkäin, eliminoimalla tian zhixin, jin nayingin ja zhu qianxin peräkkäin ja eteni naisten kaksinpelin välieriin. välierissä sun yingsha esti itsepintaisesti miwa harimoton. hän kohtasi kerran fyysisen pullonkaulan ja oli todellakin liian väsynyt, mutta sun yingsha voitti miwa harimoton 4-2 ja eteni naisten kaksinpelin finaaliin. jälleen kerran hän ei hävinnyt ulkomaisia ​​sotatehtäviä.

wang yidi on melko hyvässä kunnossa semifinaaleissa hän pyyhkäisi wang manyun, joka oli huonossa kunnossa, 4-0 ja voitti ensimmäisen naisten kaksinpelin finaalipaikan, kun otetaan huomioon, että sun yingshan kunto on myös erittäin hyvä keskimäärin wang yidi pyrkii luonnollisesti mestaruuteen kaikella voimallaan. sun yingshan sopeutumiskyky on kuitenkin erittäin vahva, ja hän ansaitsee olla maailman paras. hänellä oli selvä etu ensimmäisessä pelissä 11-7. wang yidi vastasi toisessa pelissä lukemin 11-6 ja tasoitti tilanteen.

kolmannessa pelissä sun yingsha johti 8-5. pelin lopussa nämä kaksi olivat tasatilanteessa 10. sun yingshalla oli vahva kyky tarttua avainpalloon ja hän voitti toisen pelin 12-10. neljännessä pelissä wang yidi oli täynnä tulivoimaa ja johti ottelua 7-2:n fyysisessä kunnossa. tasoitti pisteet taas alkuerään mennessä, molemmat miehet osoittivat voimakasta voittohalua.

viidennessä pelissä sun yingsha aloitti uudelleen ja hyödynsi umpikujaa jälleen johtaen 7-3-johtoa, ja wang yidi vaihtoi linjaa maalintekoon suuresta kulmasta jahtaen kerran 7. -8 sun yingsha kuitenkin sopeutui ja teki sitten 2 peräkkäistä pistettä ja sai pelipisteen 10-7. wang yidi pelasti pelipisteen. seuraavassa umpikujassa sun yingsha teki maalin ja meni kolmanneksi johtoon 3-2.

kuudennessa pelissä sun yingsha johti aikakatkaisua ja muodosti tilanteen tukahduttaakseen wang yidin ajattelun ja jäi peliin 1-7. sun yingsha tarttui tilaisuuteen ja varmisti voiton 11-4, kukistaen wang yidin 4-2 ja voitti naisten kaksinpelin mestaruuden. vaikka hän oli hyvin väsynyt, sun yingsha voitti silti mestaruuden. tämä on maailman ykkösen luottamusta.

pelin jälkeen sun yingsha sanoi suoraan, että pelasimme molemmat erittäin hyvin. sun yingsha vitsaili myös, että hän oli syönyt paljon hyvää ruokaa, ja oli ok, jos hän voittaisi tällä kertaa, hän kohtelisi veli di (wang yidi) syömään paremmin. sun yingsha kiitti myös faneja saapumisesta tukemaan kiinan pöytätennisjoukkuetta ja sun yingsha toivotti kaikille hyvää keskisyksyn juhlaa!