onnittelut t1:lle kt 3-2:n eliminoinnista ja 4. siemenen vahvistamisesta! zeus yone kääntää vuoroveden

2024-09-15

bo5:ssä t1:n ja kt:n välillä lck summer split -kuplaottelussa, kun molemmat osapuolet taistelivat 5 peliä, t1 eliminoi kt:n ennätyksellä 3-2 ja eteni menestyksekkäästi s14-maailmanmestaruussarjaan neljäntenä siemenenä.

t1vskt kuplapelin pikakatsaus g1:een: s14:n neljännen siemen taistelee elämästä ja kuolemasta! faker czar ilmestyy ja tianhu aloittaa pelin!

ensimmäisessä pelissä t1-ylikaistainen vn, jungler scorpion, keskikaistainen tsar ja alakaistan pommikone gapopi, kt:n yläkaistainen quisanti, viidakko lilia, keskikaistainen yongen ja alimman kaistan naistykkimies garsena. ensimmäisen tason joukkueen alussa kt yritti kaapata zuesin vn:n, mutta viisi t1-pelaajaa hyökkäsivät onnistuneesti, pelaten 0 vastaan ​​2, ja gumayusi bomber sai ensimmäisen veren. 11 minuutissa keria poppy tappoi yhden beryl sennan, ja sitten bdd yone tuli kerian tilalle. 15 minuutissa t1 kaatoi ensimmäisen veritornin yläkaistalla, ja t1:llä oli 6k taloudellinen etumatka alkuvaiheessa. keskijakson 22. minuutilla t1 käytti canyon pioneeria etenemään keskeltä ja teki yhteistyötä gumayusi bomberin kanssa työntämään kt highland towerin alas. seuraavien 24 minuutin aikana, kun pyosik lilia oli poistettu käytöstä, t1 voitti ensimmäisen iso lohikäärme. viimeisen 26 minuutin aikana t1 työnsi alas kt:n kolme ylänköä ja voitti ensimmäisen pelin tapettuaan neljä ihmistä ylängöllä. se, joka teki eniten vahinkoa ensimmäisessä pelissä, oli gumayusi bomber.

t1vskt kuplivan ottelun pikakatsaus g2:een: kt scorpion rambo god tekee yhteistyötä 1 viidestä! keria baderin oma lopullinen liike oli mykistynyt!

toisessa pelissä kt:n yläkaistainen rambo, jungler scorpion, keskikaistainen yongen ja alakaistainen kasagariel, yläkaistainen t1 ornn, jungler wei, keskikaistainen kotou ja alakaistan pommikone gabbard. neljässä minuutissa pyosik sai skorpionin kiinni, ja oner wei tuli tukemaan tornin yli ja tappoi yhden wein, ja kt sai ensimmäisen veren. 11. minuutilla kt sai kolme ihmistä kiinni, mutta deft kai'sa teki virheen ja faker tuli tukemaan 0 vastaan ​​2. 15. minuutilla molemmat osapuolet kilpailivat kanjonin edelläkävijästä yhteistyössä pyosik scorpionin kanssa saavuttaakseen täydellisen hallinnan kt pelasi 1 vastaan ​​1. 5 ryhmää tuhosi t1. alkuvaiheessa kt:n talous oli 1 000 edellä. puolivälin 22. minuutilla t1 yritti saada bdd yongenin kiinni, mutta loput kt:sta tulivat ohitse ja reel teki jälleen täydellisen yhteistyön r:n kanssa saavuttaakseen useita pelaajia ja tappoi neljä ihmistä t1:stä voitti ensimmäisen suuren lohikäärmeen. viimeisen 30 minuutin aikana pyosik scorpion avautui 2 hengelle, bdd yongen tappoi gumayusi bomberin ja kt voitti toisen pelin pelattuaan 0 vastaan ​​4.

t1vskt kupliva ottelu, katso g3: bdd ei usko, että paha lukko on hävinnyt kymmenen peräkkäistä peliä! faker ja yanjai t1 ovat kuin kaksi eri joukkuetta!

kolmannessa pelissä t1:n ylin lane qinggangying pelasi wild boar girlia, keskikaistaista rock birdia ja kt:n yläkaistaa gabbardia, jungleria cuisheniä, keskikaistaista siviriä ja naispuolista tankkia. 7 minuutin kohdalla molemmat osapuolet taistelivat broodista, ja faker tappoi berylin, naispuolisen tankin, ja t1 sai ensimmäisen veren. alkuvaiheessa molempien osapuolten taloudet olivat pohjimmiltaan tasolla. keskiajan 21. minuutilla zeus camille kiersi sivirin, ja t1 voitti ensimmäisen paronin pelattuaan 0-3. viimeisen 28 minuutin aikana fakerin iso siirto esti tien t1 jahtasi ja tappoi neljä kt-pelaajaa ja voitti kolmannen pelin. se, joka teki eniten vahinkoa kolmannessa pelissä, oli gumayusi bomber.

katso nopeasti g4:ää t1vsdk-kuplaottelussa: t1 on hyvin lähellä s14-maailmanmestaruutta! bddyongenin elämän ja kuoleman tilanne järkytti kerryä!

neljännessä pelissä kt:n ylin kaista oli wine barrel, jungler dashu, keskikaistainen yongen ja alakaistan naispuolinen ampuja gapopi, jax, jungler scorpion, keskikaistainen rock bird ja alaraja ashe garbron. kolmessa minuutissa kolme ihmistä t1:ssä hyppäsi tornin yli tappaakseen perfectt-tynnyrin, ja gumayusi ai xi sai ensimmäisen veren. alkuvaiheessa molempien osapuolten taloudet olivat pohjimmiltaan tasolla. väliajan 25. minuutilla t1 voitti tasapelin. 26 minuutin kohdalla kt:n baron pakotti joukkueen. myöhemmän jakson 34. minuutilla kt voitti toisen lohikäärmeen tapettuaan keria braumin viidakossa. 36. minuutilla molemmat osapuolet kilpailivat lohikäärmeestä, joka aktivoi pyosik-puun, mutta kt voitti neljännen pelin t1:stä.

viidennellä kierroksella t1 yläkaista yongen, viidakko lilia, keskikaistainen airplane, alakaistainen jin ja naispuolinen tankki, villisikatyttö, keskikaistainen tykkimies sekä niutou. viidessä minuutissa pyosik zhumei sai kiinni ja tappoi zeus yongenin, ja perfectt qinggangying sai ensimmäisen veren. 13 minuutin kohdalla t1 työnsi alas veritornin alakaistalla. alkuvaiheessa molempien osapuolten taloudet olivat pohjimmiltaan tasolla. keskijakson 24. minuutilla oli lähitaistelua kahden puolen välillä. zeus yongen tuli kentälle kolmen r-pelaajan kanssa pelaajia ja voitti sitten ensimmäisen suuren lohikäärmeen. myöhemmän jakson 31. minuutilla t1 voitti vetolohikäärmeen, ja sitten gumayusi jin käytti viidakossa parasta ampujaansa tappaakseen kolme kt-pelaajaa, t1 voitti pelin suoraan.

joten mitä sanottavaa sinulla on tästä pelistä? tervetuloa jättämään viesti kommenttikenttään keskustellaksesi.