"ivan on poissa luokasta" on kuuma hakuaihe kansallisjalkapallovalmentaja ei voi välttää omia ongelmiaan ja velvollisuuksiaan.

2024-09-11

tietyssä määrin tämä 1-2 kääntyminen saudi-arabian joukkueen on vieläkin mahdotonta hyväksyä kuin 0-7 tappio japanille viisi päivää sitten kiinan ja japanin välinen valtava ero jalkapallon vahvuudessa, ensimmäinen peli ei ole muuta kuin muutaman maalin lisääminen.

mutta tässä ottelussa jalkapallomaajoukkueella oli kaikki mahdollisuudet voittaa, ainakin pisteitä. pelaajat tekivät kovasti töitä, ja monet pelaajat loukkaantuivat ja lopettivat pelin. vastustaja teki myös virheitä ja lähetti oman maalin ja punaisen kortin .

kun yksi pelaaja oli jäljellä lähes 90 minuuttia, saudi-arabian maajoukkue kaatui lopulta kahdella kulmapotkulla. vain päävalmentaja ivankovic voi ja saa kantaa tämän vastuun.

pelaajien uloskäynnin aikana 90 minuuttia huutaneet fanit huusivat edelleen "ivan on poissa luokasta"! weibon suositulla hakulistalla "ivan on poissa luokasta" on ollut heidän joukossaan pitkään.

monia kysymysmerkkejä jättänyt kroatialainen kieltäytyi eroamasta ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa: "minun ei pitäisi vastata tähän kysymykseen."

päästettiin kolme kulmapotkua kahdessa pelissä

tässä pelissä päästetty kaksi maalia tulivat vastustajan kulmapotkusta. tämä oli jalkapallomaajoukkueen kolmas kulmapotku kahdessa pelissä pick-and-roll kulmapotku viimeisteli päähän valtavasta aukosta.

jos katsomme yksityiskohtia, ensimmäinen päästetty maali japania vastaan ​​​​ja tämä peli johtui siitä, että kukaan ei seisonut lähitolpan kohdalla, vaan joku seisoi kaukaa -ottelun lehdistötilaisuus, että kulmapotkutaktiikkaa oli harjoiteltu, mutta jokainen tarkkasilmäinen näkee selvästi, että jalkapallomaajoukkue teki valtavan virheen puolustaessaan kulmapotkuja.

"li lei oli alun perin järjestetty seisomaan lähitolppaan. vastustajan kulmapotkutaktiikka oli perinteisempi. meillä oli porsaanreikä, joka johti pallon luovutukseen. ivanin vastauksesta pelin jälkeen päätellen hän tiesi vastustajan kulmapotkun." maalikyky erittäin vahva, mutta joukkue ei vain pysty puolustamaan häntä.

dalianin harjoitusleirin aikana tiedotusvälineissä kerrottiin, että ivanin taktisen harjoittelun painopiste oli hyökkäävässä ja puolustavassa siirrossa sekä hyökkäyspelissä ja puolustuksessa palattuaan dalianiin japanissa pelattuaan, pelaajat kertoivat myös haastattelussa ennen harjoittelua sarjat olivat osa joukkueen harjoittelua.

joten kysymys kuuluu, johtuuko se sijoittelun pallonpuolustuksen yksinäisyydestä?

xie wenneng korvattiin, koska hän ei voinut tukea.

korvaavaa ei ole pitkään aikaan, ja paikalla on ongelma.

suurin kiista tässä pelissä johtui vaihdoista wang shangyuanin tilalle 70. minuutin pelin jälkeen vaihdot olivat kaikki täysin passiivisia - jiang guangtai näytti loukkaantuneelta, kun hän kaatui maahan taklauksen aikana ensimmäisellä puoliajalla, wu lein fyysinen kunto laski merkittävästi jatkuvien sprinttien aikana, ja myös xie weneng kaatui maahan ja loukkaantui kamppailun aikana.

pelin 75.-80. minuutilla saudi-arabian fyysinen kunto heikkeni merkittävästi, koska jalkapallomaajoukkue alkoi jatkuvasti piirittää vastustajiaan laski merkittävästi, mutta ivan ei koskaan tehnyt vaihtoja tällä kertaa, ja mancini teki kolme vaihtoa peräkkäin pelin 81. minuutilla, ja saudi-arabia sai lopulta jalansijaa ja käytti sitten kulmapotkua 90. minuutin aikana.

saudi-joukkueen maalin jälkeen ivan ajatteli vaihtaa alan ja lin liangmingin, mutta tällä hetkellä kiinan joukkueelle oli jäljellä vain viimeiset 4 minuuttia. lopulta he eivät pystyneet pelastamaan päivää, ja kiinan joukkue kärsi traaginen käänne.

mitä tulee kysymykseen ilman vaihtoja, ivanin vastaus on täysin erilainen kuin ulkomaailman käsitys. hän uskoo, että fernando pelasi hyvin ja avusti ensimmäisen maalin, kun taas xie wennengillä ja baihe lamulla on edelleen fyysinen kunto ja he voivat täyttää tekniset ja taktiset vaatimukset. itse asiassa fernandon ja bayholamin fyysisen kunnon ja tehokkuuden heikkeneminen näkyy paljaalla silmällä.

70-vuotiaan valmentajan paikan päällä saaman komentokokemuksen pitäisi olla arvokkain ja arvokkain. ivan johti kuitenkin joukkuetta 6 ottelua singaporea vastaan vastustaja tasoitti vaihtoa, vahvuudet ovat muuttuneet täysin puutteiksi, mikä vaikeuttaa sen ymmärtämistä.

totunnaisesti syyllistää muita ja haluton ottamaan vastuuta

mitä tulee kulmapotkupuolustukseen tässä pelissä, ivanin vastaus jätti ulkomaailman epäilyksenä pallon syyttelemisestä. hän sanoi, että li lein paikka oli järjestetty lähitolppaan. seurauksena on, että li lei epäonnistui toteuttamaan taktiikkaa, minkä seurauksena ensimmäinen kulmapotku myönnettiin.

valmentattuaan jalkapallomaajoukkuetta 5 ottelua, ulkomaailma uskoi, että jotkut ivanin teoista eivät olleet halukkaita ottamaan vastuuta. esimerkiksi ensimmäisessä pelissä, kun singapore johti 2-0 ja vastustaja tasoitti, ivan valitsi päämaalivahdin vaihdon sittemmin hän on aina käyttänyt wang daleita korvaamaan yan junlingin avauskokoonpanossa ja lähettänyt signaalin että yan junlingin pitäisi olla vastuussa kahdesta päästetystä maalista.

puolivälierän viidennessä erässä he tasoittivat thaimaan 1-1. jalkapallomaajoukkue teki maalin 20. minuutilla gao tianyin ja baihe lamun ei seuraa tarkasti. lisätty subachu oli todellakin yksi syistä päästää pallo, mutta se ei ollut kaikki, että hänen vastustajansa ylittää liian helposti. gao tianyin korvaaminen tarkoittaa, että kaikki vastuu maalinteosta kohdistuu pelaajiin. itse asiassa thaimaalla oli ensimmäisellä puoliajalla vähintään kolme maalipaikkaa.

juuri ennen ratkaisevaa ottelua thaimaajoukkuetta vastaan ​​ivan sanoi median haastattelussa, että hänen valmentajauransa on kiinan vaikein, koska kiinalaisella jalkapallolla ei ole selkeää jalkapallojärjestelmää. tämä kuulostaa hyvältä, mutta kysymys kuuluu, mikä on valmentajan tarkoitus ennen elämän ja kuoleman taistelua? seurauksena on, että epäonnistuminen 18 parhaan joukkoon saavuttamisessa on kiinan jalkapallon ongelma, ei minun vastuullani.

mitään teknistä tai taktista tyyliä ei voi nähdä

jankovicin saavuttua huonoimman tuloksen aasian cupissa sitten ammattimaistumisen, kiinan jalkapalloliitto valitsi ivanin, joka myös johdatti omanin pois aasian cupin ryhmästä. ivanille objektiivisesti katsottuna jalkapallomaajoukkueen haltuunotto on hieman tiukkaa ja tehtävä raskas.

maaliskuusta on kulunut puoli vuotta, ja ivan on myös johtanut joukkuetta 6 otteluun. kun jätetään syrjään tulokset 1 voitto, 2 tasapeli ja 3 tappiota, kroatialaisten jalkapallomaajoukkueeseen tuoma tekninen ja taktinen tyyli on kuin kukkien näkeminen savussa, mikä on täysin käsittämätöntä.

kahdessa ensimmäisessä pelissä pelasimme perinteisesti heikkoa joukkuetta, joka oli maajoukkueen pääpelaaja, ja ivan otti käyttöön 4-3-1-2 timanttikeskikenttäjärjestelmän.

kolmas elämän ja kuoleman ottelu pelattiin kotimaassa thaimaata vastaan auttakaa onnea, hän häviää ensimmäisellä puoliajalla. lopulta 1-1-tasapeli työnsi myös jalkapallomaajoukkueen epätoivoiseen tilanteeseen ja melkein jäi 18 parhaan joukkoon.

seuraavat kolme peliä pelattiin etelä-koreaa, japania ja saudi-arabiaa vastaan, jotka ovat perinteisesti vahvoja joukkueita.

saudi-arabia halusi hyökätä kotonaan, mutta vaikka sillä oli numeerinen etu, jalkapallomaajoukkueella ei ollut etua pallon hallussa. tämä johtui myös siitä, että kaksi sarjapuolustusta kääntyivät voitosta voittaa.

tiimillä ei ole vain teknistä ja taktista tyyliä, vaan palkkaamisessa on myös suurta mielivaltaa.

laitahyökkääjä wei shihao pelaa aina hyökkäävänä keskikenttäpelaajana ivanin järjestelmässä. laitapelaaja xie wenneng pelasi kriittisellä hetkellä kiinan ja thaimaan välisen taistelun oikeanpuoleisena keskikenttäpelaajana pelaaja ei ole ollenkaan hyvä asema.

ottelussa japania vastaan ​​micro motion wings nousi penkiltä pelaamaan puolustavana keskikenttäpelaajana, mikä on myös pelaajille hyvin tuntematon asema...

miksi kieltäydyit eroamasta lehdistötilaisuudessa?

lehdistötilaisuus ottelun saudi-arabiaa vastaan ​​oli hieman kuuluisa kohtaus. vanhempi mediahenkilö sun lei kysyi ivanilta peräkkäin: "miksi hän myönsi kulmapotkun kahdessa peräkkäisessä pelissä." "miksi fernando, jonka fyysinen kunto heikkeni, jatkui loppuun asti?" vaihda xie wenneng?" "pitänkö sinun jättää pois luokasta tämän pelin jälkeen"…

ilmeisesti tunnilta poistumisen lopettaminen oli monien paikan päällä olevien media-ihmisten yleinen ajatus, ja monet ihmiset ilmaisivat asenteensa taputtamalla tapahtumapaikalla.

ivan ei välttänyt kysymystä, mutta hän sanoi: "minun ei pitäisi vastata tähän kysymykseen. tämä tarkoittaa, että hän ei halua erota."

aiemmin kiinan jalkapalloliitto totesi, että ivankovicin kanssa allekirjoitettu sopimus oli vaiheittainen sopimus. toisin sanoen 18 parhaan joukkoon pääsemisen jälkeen ivanin sopimusta on jatkettu automaattisesti lohkovaiheen loppuun (ensi vuoden kesäkuuhun), jos kiinan jalkapalloliitto erottaa ivanin nyt, se korvaa hänelle noin 9 kuukauden palkan.

taloudellisesta näkökulmasta katsottuna ivanin kieltäytyminen eroamasta on ymmärrettävää, mutta tämä asenne olla koskaan tekemättä aloitetta vastuun ottamisesta on epäilemättä pettymys.

kahden viimeisen pelin jälkeen ivan ei koskaan sanonut olevansa vastuussa tuloksista. vaikka hän pyysi anteeksi median haastattelussa ennen palattuaan dalianiin tokiosta harjoitteluun 6. päivänä, ivan sanoi myös, että joukkueen on pyydettävä anteeksi faneilta 0-7. mitä tulee hänen henkilökohtaisiin asioihinsa, hän ei ole koskaan sanonut mitään.

voiko jalkapallomaajoukkue vielä olla yhtenäinen? toivottavasti.