uutiset

people's daily client: kiinan joukkue hävisi hyvän pelin, eikä valmentaja voi vapautua syytöstään

2024-09-11

syyskuun 10. päivän illalla soi viimeinen vihellys, ja dalian barracuda bay football stadium vastasi raskaalla huokauksella. kiinan miesten jalkapallomaajoukkue kääntyi saudi-arabiasta vuoden 2026 mm-kisojen aasian karsinnat 18. kierroksen toisella kierroksella ja hävisi 1:2 peräkkäin.

ensimmäisen 14 minuutin johtoon tultuaan vastustaja lähetti toisen pelaajan 19. minuutilla. kiinan joukkue aloitti fantastisen, mutta oli silti häviäjä. tässä pelissä, jonka olisi pitänyt tuottaa pisteitä, kiinan joukkueen valmentajan ivankovicin paikan päällä oleva komento ei voi välttyä syyllisyydestä.

ensimmäisellä puoliajalla kiinan joukkueen alle 30 %:n hallussapito osoitti ongelmia. saudi-arabian joukkue hallitsi edelleen kentän rytmiä, ja myös uhkaavien pallojen ja syöttöjen määrä oli parempi. jalkapallomaajoukkue. kun molemmat osapuolet päätyivät 1:1 tasapeliin, kiinan joukkue teki vain yhden passiivisen säädön toisella puoliskolla ja korvasi jiang guangtain wang shangyuanilla, joka loukkaantui ensimmäisellä puoliskolla. kenties ensimmäisen puoliajan umpikuja sai konservatiivista ivankovicista puuttumaan kunnianhimosta. kiinan joukkueen hyökkäys toisella puoliajalla näytti edelleen yksinkertaiselta ja puuttui rakenteelta, eikä siinä ollut lainkaan numeerista etua.

toisen puoliskon toisella puoliskolla monet kiinalaiset pelaajat joutuivat kestämättömään fyysiseen kuntoon, ja tilanne muuttui passiivisemmaksi. ivankovic ei kuitenkaan vieläkään tehnyt säätöjä ja korvasi xie wennengin vain huang zhengyulla, joka ei kestänyt. valmennusryhmä ei tehnyt aloitetta säätämään ja vapauttamaan signaaleja: puolustaako yksi piste vai yrittää parhaansa voittaakseen kolme pistettä. kunnes saudi-arabian joukkue teki vihreää maalia 90. minuutilla, kiinan joukkue maksoi raskaan hinnan valmennushenkilökunnan arkuudesta ja huonosta käsittelystä.

yksi kenraali on epäpätevä ja kolme armeijaa ovat uupuneita. tässä pelissä kiinan joukkue pääsi periaatteessa yli ensimmäisen kierroksen tuhoisan tappion varjosta ja osoitti hyvää henkeä kentällä. valmentajan väärän komennon vuoksi kiinan joukkue ei kuitenkaan onnistunut saamaan pistettä hyvässä tilanteessa . lohkovaiheen 10 pelin jälkeen kiinan joukkue, joka on hävinnyt kaksi peräkkäistä peliä, on alhaalla, olipa kyseessä suuri tappio tai traaginen käänne, tällä hetkellä jonkun pitäisi nousta vastuuta.

(lähde: people's daily -asiakas)