zhang shuai jätti kolmannen grand slam -turnauksensa naisten nelinpelissä ja voitti 1,33 miljoonaa bonuksia

2024-09-07

syyskuun 7. päivänä pekingin aikaa alkoi 2024 us tennis openin naisten nelinpelin finaali kiinalaisen zhang shuain ja ranskalaisen mladenovicin yhdistelmä hävisi latvialaiselle ostapenkolle ja ukrainalaiselle pelaajalle chichenolle. gram-ryhmä sijoittui toiseksi.

pelin ensimmäisessä erässä ostapenko/chichenok-yhdistelmä katkaisi onnistuneesti zhang shuai/meladenovicin ensimmäisen tarjoilun, vaikka zhang shuai/meladenovic toipui onnistuneesti seitsemännessä pelissä pelastaa ja hävisi näin ensimmäisen erän 4-6.

toisessa erässä zhang shuai/meladenovic -yhdistelmä nousi johtoon ensimmäisessä erässä, mutta sen jälkeen heidät murtui kolmannessa ja neljännessä syöttöpelissä ja ostapenko/chichenok hävisi .

lopulta zhang shuai/meladenovic -yhdistelmä hävisi ostapenko/chichenok-yhdistelmälle 4-6/3-6 ja voitti tämän us openin naisten nelinpelin toiseksi, kun taas ostapenko/chichenok the chennock -yhdistelmä voitti ensimmäisen grandin. slam-nelinpelin mestaruus urallaan.

zhang shuain ja hänen kumppaninsa saama us open -palkintoraha on 375 000 dollaria, mikä on noin 2,66 miljoonaa yuania (kaksi henkilöä jakavat sen tasan, mikä on 1,33 miljoonaa yuania). tämä oli zhang shuaille neljäs grand slam -finaali, mutta se oli lopulta sääli. vaikka zhang shuai pääsi us openin finaaliin kolmen vuoden jälkeen, zhang shuai epäonnistui tällä kertaa. tähän mennessä zhang shuai on osallistunut neljään grand slam -finaaliin ja voittanut yhteensä 2 mestaruutta ja 2 kakkossijaa!