fan zhiyi, joka "halusi hypätä huangpu-jokeen", ilmaisi kantansa rauhoittuessaan

2024-09-06

kiinalainen jalkapallo vietti jälleen vaikean yön.

syyskuun 5. päivän iltana pekingin aikaa kiinan jalkapallomaajoukkue aloitti matkansa aasian alkuottelun 18 parhaan joukkoon. ensimmäisessä ottelussa japani voitti 0-7 vierasottelussa ja teki useita ennätyksiä suurin tappio japania vastaan ​​maailman alkukilpailuissa.

entinen kansainvälinen jalkapalloilija fan zhiyi valitti:"vastaajan on niin helppo tehdä maalin tässä pelissä. jos se ei olisi niin kaukana, haluan todella hypätä huangpu-jokeen. voimme hyväksyä tappiosi japanille, mutta vastustajalle on todella huono tehdä maalin niin helposti."

pelin jälkeen fan zhiyi kuitenkin antoi suhteellisen rationaalisen analyysin, kun hänen tunteensa rauhoittuivat, hän sanoi:"tappiossa on aukko. tappio on hyväksyttävää, mutta tällaista tappiota fanien on todella vaikea hyväksyä. koska mm-kisat ovat liian kaukana, on parempi ottaa oppia epäonnistumisen kokemuksista ja sitten työskennellä lujasti. maahan."

fan zhiyi antoi myös analyysin peliprosessista: "pelasimme japania ensimmäisellä 18-kierroksella. japanin joukkueen kaksi laitahyökkääjää olivat erittäin kyvykkäitä murtautumaan läpi ja tarttumaan tilaisuuksiin. yhdessä japanin joukkueen palloa hallitsevaan pelityyliin, kiinan joukkueemme paineet ovat todella suuria.

"sydämeni pohjasta en tiedä, miten rohkaistaan ​​kiinan joukkuetta. jos puhutte vastahyökkäyksestä, mikä on meidän etumme? jos puhutte puristamisesta, mikä on meidän etumme? en voi edes puhua se."

myös,fan zhiyi vetosi myös faneihin: moittimalla ei ole merkitystä. toivon, että jokainen pystyy hallitsemaan tunteitaan ja kohtaamaan voimakuilun.

"olen todella surullinen, mutta meidän pitäisi löytää ja ratkaista ongelmat pelin kautta. 18 parasta on nähdä ero meidän ja muiden joukkueiden välillä."

"ymmärrän kaikkien tunteet. älä kiroa ja hallitse tunteitasi. voimassa on aukko."

fan zhiyi sanoi myös, että koska miesten jalkapallojoukkue oli erittäin onnekas päästä 18 parhaan joukkoon, useamman oikean ikäisen pelaajan tulisi päästä harjoittelemaan valmistautuakseen seuraavaan jaksoon.

kansalliset jalkapallofanit olivat todistamassa traagista tappiota.

saudi-arabia tasapeli indonesian kanssa,

jalkapallomaajoukkue on lohkopisteiden lopussa

varhain aamulla 6. syyskuuta, pekingin aikaa, mm-kisojen aasian karsintaottelun 18 parhaan joukkoon, myös muut jalkapallomaajoukkueen c-ryhmän joukkueet pelasivat ensimmäisen kierroksen ottelunsa.

niistä saudi-arabia pelasi indonesian kanssa 1-1 ja australia hävisi bahrainille 0-1. saman ryhmän kahdessa muussa pelissä suhteellisen heikompi joukkue teki pisteitä, kun taas jalkapallomaajoukkue saattoi kohdata vain ensimmäisen kierroksen jälkeen kiusallisen tilanteen, joka oli huipulla.

saudi-arabian ja indonesian välistä ottelua muistettaessa suleiman auttoi 19. minuutilla orat muangia maalintekoon, ja indonesia siirtyi vierasottelun johtoon. kanu auttoi al jewellia maalinteossa vasta ensimmäisen puoliajan tauolla, mikä auttoi saudi-arabiaa tasoittamaan maalin.

pelin lopussa saudi-arabialla oli ehdoton etu 18 laukauksella, mutta indonesialla oli myös 7 laukausta. laukauksissa saudi-arabia johtaa 4-2, kun taas kulmapotkuissa sen etu on suurempi 6-1. pallonhallintaprosentin osalta saudi-arabia saavutti 66 % pallonhallintaprosentista, mutta jopa sellaisissa olosuhteissa indonesia teki sitkeästi pisteen.

toisessa pelissä australia sai punaisen kortin ja pelasi enemmän vähemmällä, ja lopulta kärsi "huonosti" 0-1.

ensimmäinen puoliaika päättyi maalittomaan tasapeliin ottelun käännekohta tapahtui 77. minuutilla, kun kousini yeengi potkaisi saeedia niskaan korkealla potkulla ja hänet tyrmättiin suoralla punaisella kortilla. 89. minuutilla bahrainin joukkue aloitti hyökkäyksen vasemmalta corner johti 1-0. lopulta bahrain viimeisteli jännityksen ja otti kaikki kolme pistettä.

ensimmäisen kierroksen jälkeen jalkapallomaajoukkue tai australia eivät saaneet pisteitä lohkossa c, mutta jalkapallomaajoukkue sijoittui alimmalle maalierolla miinus 7. japanin joukkue ja bahrain-joukkue tekivät molemmat 3 pistettä, mikä sijoittui ryhmän kahdelle kärjelle järkyttävän tasapelin jälkeen, indonesialla oli saudi-joukkueen tavoin 1 piste.

iqiyi pahoittelee kansallisen jalkapallon suorien lähetysten ongelmaa

syyskuun 5. päivän iltana kiinan miesten jalkapallomaajoukkue hävisi japanissa japanin miesten jalkapallomaajoukkueelle 0-7 ja kärsi "huonon alun" aasian mm-kisojen alkuerissä 18 parhaan joukkoon. iqiyi-alustalla, ainoalla kotimaisella alustalla, joka lähettää tämän pelin, oli myös useita ongelmia.

pian pelin alkamisen jälkeen aihe "en voi katsoa iqiyiä rahankäytön jälkeen" nousi nopeasti weibon suositun hakulistan kärkeen. monet fanit kertoivat, että iqiyi oli "juoksussa eikä pystynyt katsomaan peliä" pelin aikana, ja jotkut fanit kertoivat, että "latauksen jälkeen en vieläkään voi katsoa jalkapalloa 9 yuanin katselulipulla".

sinä iltana iqiyi sports antoi lausunnon pyytääkseen anteeksi: "olemme erittäin pahoillamme, että tämänillan suorassa lähetyksessä kiinan miesten jalkapallomaajoukkueen ensimmäisestä vierasottelusta japanin joukkuetta vastaan ​​aasian mm-kisojen alkuerässä 18 parhaan joukkoon, fanien innostus. aiheutti liiallista hetkellistä liikennettä teknologiamme palveluresurssien allokaatio ylitti rajan, mikä aiheutti huonon katselukokemuksen tulevaisuudessa.

iqiyi pyytää anteeksi.

samaan aikaan iqiyi sports totesi, että suuren kyselymäärän vuoksi asiakaspalvelun puhelinlinjaan saaminen voi viedä aikaa.

kotimaisten tiedotusvälineiden mukaan kansallisen jalkapalloliigan 18 parhaan ottelun ensimmäisen ottelun iltana kello 7 iqiyi sportsin asiakaspalvelun puhelinnumeroon ei saatu yhteyttä ja iqiyin viralliseen asiakaspalvelunumeroon voitiin saada yhteyttä. ei myöskään tavoiteta. jotkut laitteet eivät voi ladata iqiyi-alustan "ohje ja palaute" -konsultaatiosivua.

iqiyi ilmoitti asiakaspalvelusivullaan, että konsultaatioiden määrä on tällä hetkellä huipussaan. ajan säästämiseksi on suositeltavaa palata neuvolaan seuraavana päivänä klo 16.00 tai seuraavana päivänä samaan aikaan, jotta vältytään pitkältä. jonoja.

ennen peliä aihe "iqiyin maksullinen suora lähetys kansallisista jalkapallo-otteluista" oli kuumassa haussa, mikä herätti kiivaita keskusteluja nettilaisten keskuudessa. iqiyi sportsin asiakaspalvelun mukaan sinun on maksettava tämän pelin katsomisesta iqiyi-elokuva- ja televisiojäsenet saavat kaksi ilmaislippua. yksi lippu voidaan lunastaa yhteen peliin. jos sinulla ei ole jäsenyyttä, sinun on ostettava yksi peli alkuperäiseen hintaan 18 yuania.