käytä rahaa lisätäksesi ruuhkaa! jalkapallomaajoukkue kärsi ennätyksellisen 0-7-tappion japanin joukkuetta vastaan.

2024-09-05

syyskuun 5. päivän iltana jalkapallomaajoukkue vieraili japanissa ja aloitti matkansa aasian mm-karsintojen 18 parhaan joukkoon. loppujen lopuksi mitään ihmettä ei tapahtunut, vaikka jalkapallomaajoukkue asetti kerran avauksen jälkeen "polta vene" -asenteen.huolimatta heikommista taidoista he kuitenkin hävisivät japanin joukkueelle pisteillä 0-7, mikä teki ennätyksen kiinalaisten ja japanilaisten joukkueiden välisestä tuhoisasta tappiosta., tämä on myös jalkapallomaajoukkueen historian suurin tappio maailman alkuerissä! syyskuun 10. päivän iltana jalkapallomaajoukkue palaa dalianiin kohtaamaan saudi-arabian joukkueen kotonaan.
japanin jalkapallomaajoukkue voitti visual chinan mukaan 0-7
jalkapallomaajoukkue hävisi tänä iltana valtavalla erolla, mutta kiinalaisten fanien oli äärimmäisen vaikeaa seurata tätä "eeppistä tappiota" livenä. cctv ilmoitti julkisesti, ettei se voinut saada tämän pelin suoralähetysoikeuksia tekijänoikeuksien omistajan tarjoaman erittäin korkean hinnan vuoksi. katsoakseen illan ottelun suorana, fanien on maksettava iqiyi sportsista. kuitenkin sen jälkeen, kun monet fanit maksoivat 9 yuania pelin lukituksen avaamisesta, he eivät päässeet mukaan suoralähetykseen alustasyistä, mikä sai tyytymättömyyden leviämään nopeasti.
jalkapallomaajoukkueen ennätystappio valtavalla pisteellä, ja haluan katsoa suoran lähetyksen, mutta tilanne jatkuu, ei todellakaan ole helppoa olla kiinalainen fani!
japanin joukkueen käynnistimen arvo on 31 kertaa jalkapallomaajoukkueen käynnistimen arvo!
pistemäärä 0-7 kuvastaa täysin kahden puolen välistä voimaeroa.
red star news kertoi aiemmin tätä peliä esikatsellessaan, että japanin joukkueen 27-miehen kokoonpanon kokonaisarvo on peräti 276 miljoonaa euroa. ja tänä iltana parman ayame suzuki, st. touldenin shogo taniguchi, gladbachin itakura hiroki, st. gilasin hiroki machida, sporting cp:n hidemasa morita, liverpoolin endo hiro, freiburgin 11 japanilaista pelaajaa euroopassa, mukaan lukien ritsu h. don's real kuboided , brightonin kaoru mikazuki, monacon takumi minamino ja feyenoordin keyo ueda alkukokoonpanon kokonaisarvo on peräti 195 miljoonaa euroa, mikä on 31,7 kertaa kansallisen jalkapallon aloituskokoonpano (6,15 miljoonaa euroa)!
ennen pelin alkua erotuomari jassim kommunikoi sivussa olleiden japanilaisten teknisten toimitsijoiden kanssa. peli viivästyi lopulta lähes 6 minuuttia ennen aloittamista. voimakkaan japanin joukkueen edessä harvat kiinalaiset fanit odottavat jalkapallomaajoukkueen tekevän pisteitä tiellä. myös jalkapallomaajoukkue otti pelin alussa puolustusasennon, mutta 12. minuutilla jalkapallomaajoukkue pääsi ensimmäisenä maalintekoon tuolloin japanin joukkue sai kulmapotkumahdollisuuden ja maajoukkue jalkapallojoukkueella oli vakava vuoto puolustuksessa, ja endo teki maalin helposti puskulla rangaistusalueelle.
endo hang teki helposti maalin puskulla rangaistusalueella
kaoru mikasa teki maalin puskulla
vaikka kiinan jalkapallojoukkue pelasi suhteellisen sitkeästi seuraavissa peleissä, heidän taitonsa olivat silti muita huonompia. 33. minuutilla hidemasa morita teki maalin ja maali hylättiin käsipallovirheen vuoksi. ensimmäisen puoliajan pelin toisella minuutilla national football team päästi toisen maalin, ryu dongan antoi rauhallisen syötön oikealta, ja kaoru misaki astui sisään takaapäin ja teki maalin, jossa hän ei ollut hyvä. tilanne 2-0. aiemmin "hyvästä puskukyvystään" tunnettu kiinan joukkueen japanilainen joukkue teki kahdesti maalin heikommilla taidoilla pelissä, mikä oli jokseenkin sopimatonta. ensimmäisellä puoliajalla japanin joukkue ja jalkapallomaajoukkue hallitsivat palloa 74–26 %, ampuivat 9-1 ja 4-0 maaliin, mikä heijastaa täysin kahden joukkueen välistä kuilua.
minamino takumi tekee maalin
pian toisen puoliajan alun jälkeen jalkapallomaajoukkueen puolustus tunkeutui jälleen. 52. minuutilla minamino takumi syöksyi jalkapallon rangaistusalueelle vasemmasta kylkiluusta saatuaan suoran syötön mikaze kaorulta, hän syöksyi helposti jiang shenglongin ja löi onnistuneesti kaukokulmaan wang daleia vastaan, 3-0! 58. minuutilla minamino takumi teki paluun. vaikka monet jalkapalloilijat rangaistusalueen edessä olivat tuplajoukkueessa, hän onnistui silti tekemään maalin kulmasta. tämä on myös ensimmäinen kerta jalkapallomaajoukkueen historiassa, kun vastustaja teki neljä maalia yhdessä ottelussa japanin joukkuetta vastaan! ottelun 0-4 tapauksessa ivan korvasi kolme hyökkääjää, alanin, fernandon ja baihe lamun, mutta sillä ei ollut vaikutusta rangaistusalue pomppii jiang guangtain jalasta verkkoon, mikä antoi japanin joukkueelle toisen voiton.
minamino takumi teki kaksi maalia
junya iton laukaus rangaistusalueella pomppasi jiang guangtain jalasta verkkoon.
japanin joukkueen maalisuoritus ei kuitenkaan ollut vielä ohi. 87. minuutilla ito junya syötti oikealta, ja maeda daran pääsi jalkapallon puolustajan eteen ja teki maalin puskulla. pelin pysäytysajassa junya ito avusti kubo boa ja teki maalin. ensimmäisen erän 7-0 voitto mahdollisti myös japanin joukkueen maalieron.
daran maeda teki maalin puskulla
terveydenhuollon sankari tekee maalin
cctv luopui suorasta lähetyksestä, koska toinen osapuoli pyysi epätavallisen korkeaa hintaa
jotkut fanit maksavat katsomisestaan ​​iqiyi sportsissa, mutta tilanne jatkuu
jalkapallomaajoukkue hävisi 18 parhaan joukon ensimmäisen kierroksen 0-7 tappiolla. tämä aiheutti keskustelua ja epäilystä siitä, että cctv menetti tämän pelin suoran lähetyksen oikeudet katsotaan auttavan jalkapallomaajoukkuetta jakamaan "tulivoimaa".
red star news kertoi tänä aamuna, että jalkapallomaajoukkue vieraili japanissa mm-kisojen alkuotteluissa, eikä ottelusta ollut suoraa lähetystä cctv:n viidellä ohjelmalistalla. ohjelman esikatselu osoittaa, että samaan aikaan viisi cctv-asemaa lähettää videon pariisin paralympialaisten pöytätenniskilpailusta kello 18.35. jo 28. elokuuta iqiyi sports paljasti virallisessa weibossaan, että iqiyi sports lähettää 2026 world cup aasian top 18:n ensimmäisellä kierroksella keskittyvän keskustelun kiinan ja japanin joukkueiden välillä. tämä tapaus ei näyttänyt tuolloin herättävän erityisen suurta vastakaikua faniyhteisössä, koska jalkapallomaajoukkueen mm-alkukilpailujen katsominen cctv:n kautta on jo pitkään tullut mieleen, että cctv saa suoran lähetyksen oikeudet tämän illan peliin.
mutta pelipäivänä cctv:ssä ei ollut suoraa lähetystä, mikä myös sai monet fanit paniikkiin. tämä tarkoitti, että kaikki pystyivät maksamaan vain pelin katsomisesta iqiyi sportsissa. vaikka hinta ei ole korkea, voit ostaa "football love annual pass" -passin hintaan 318 yuania tai vapauttaa oikeuden katsoa tätä peliä 9 yuanilla, mutta sitä on silti vaikea hyväksyä monille kiinalaisille faneille, jotka ovat tottuneet katsomaan. kansallisten jalkapallo-otteluiden suorat lähetykset cctv:ssä. tänä iltapäivänä cctv antoi vastauksena lausunnon: "tämän tapahtuman tekijänoikeudet omistaa asian football confederation virasto, asian football group (afg). neuvotteluprosessin aikana asemamme toistuvista yrityksistä huolimatta toisen osapuolen tarjous oli edelleen voimassa. äärimmäisen korkea pääasema kansallisena radio- ja televisioasemana noudatamme periaatetta asettaa kansalliset edut etusijalle ja vastustamme päättäväisesti urheilun tekijänoikeusmarkkinoita häiritsevää toimintaa kaikki osapuolet ja pyrkivät saamaan oikeudet kiinan joukkueen osallistumiseen mahdollisimman pian ja lähettämään pelejä ajoissa.
vaikka jotkut fanit ajattelevat, että ei tarvitse "kuluttaa rahaa lisätäkseen ongelmia", monet ihmiset haluavat silti maksaa katsoakseen iqiyi sports -palvelua. huomattava osa heistä ei kuitenkaan pystynyt näyttämään suoraa lähetystä maksettuaan 9 yuania, minkä vuoksi monet fanit jättivät sivulle viestejä, joissa kysyttiin: "miksi en näe sitä maksamisen jälkeen, myös red star news -toimittajat kohtasivat tämän?" tilanne -maksoin 9 yuania ennen pelin alkamista, ja maksu ilmeisesti vähennettiin onnistuneesti, mutta pelin alkamisen jälkeen sivu sanoi jatkuvasti, että tämä peli vaatii maksun.päivitettyäsi sen useita kertoja ja aina poistuttuasi ja avattuaan app:n, sivulla alkoi näkyä "sinulla on 1 pelilippu saatavilla." mutta kun olet painanut "lunasta nyt" -painiketta, se palaa lunastussivulle ja näyttää "olet jo lunastanut tämän pelin", mutta pelinäyttöä ei lähetetä. lopulta, toistuvien operaatioiden ja kärsivällisyyden loppumisen jälkeen, suora lähetys ilmestyi vasta pelin 34. minuutilla, jolloin lähes puolet pelistä puuttui.
suoran lähetyksen näyttö ei vieläkään näy maksamisen jälkeen.
red star news -toimittajan mukaan monet fanit kohtasivat samanlaisia ​​tilanteita iqiyi sportsissa tänään. eräässä faniryhmässä yksi fani jopa raportoi:"olen ostanut sen kolme kertaa, enkä vieläkään näe sitä!"cctv menetti näin tärkeän pelin suoralähetysoikeudet, ja iqiyi sportsin maksullinen suora lähetys aiheutti ongelmia joillekin faneille. kuinka vaikeaa fanien onkaan seurata tätä jalkapallomaajoukkueen ennennäkemätöntä tappiota!