tavoittele kolmas grand slam -kruunu! kun 35-vuotias kiinalainen golden flower pääsi us openin finaaliin, hän juhli kuin idolinsa mbappe

2024-09-05

vuoden 2024 us openin naisten nelinpelin välierissä, jotka päättyivät 5. syyskuuta pekingin aikaa, zhang shuai/meladenovic voitti heidät järkyttyneenä 7-5, 4-6, 6-3 käytyään rajua taistelua 3 erässä. 3. sijalla siniakova/townsend pääsi finaaliin. tämä on myös neljäs kerta 35-vuotiaan zhang shuain uralla, kun hän pääsee grand slam -turnauksen naisten nelinpelin finaaliin.

voiton jälkeen zhang shuai ja hänen kumppaninsa mladenovic suorittivat jälleen mbappen ja ronaldon juhlat. 35-vuotias kiinalainen jinhua ristisi kätensä dominoivasti rinnallaan, mikä on mbappen tunnusomainen juhlaliike.

mladenovic juhli ronaldon tunnusomaisella siu-toiminnalla, ja näin zhang shuai ja mladenovic juhlivat voitettuaan kaksi peräkkäistä kierrosta.

puhuessaan tällaisen juhlan syystä, zhang shuai sanoi, että koska molemmat ovat jalkapallofaneja, hän ja hänen kumppaninsa puhuivat usein jalkapalloaiheista pelin aikana. zhang shuain idoli on mbappe ja mladenovicin idoli cristiano ronaldo.

zhang shuai sanoi: "mbappen edellinen idoli oli cristiano ronaldo, aivan kuten edellinen idolini oli kiki (meladenovic). sanoin usein, että jos jonain päivänä voin olla kikin kanssa, olen kuin mbappe." kuva bapesta katsomassa ronaldoa, joten nyt, tänään, työskennelkäämme kovasti!”

päästyään us openin naisten nelinpelin finaaliin, tämä on neljäs kerta hänen urallaan, kun hän on päässyt grand slam -nelinpelin finaaliin. kolmessa edellisessä grand slam -nelinpelin finaalissa zhang shuailla oli ennätys 2 voittoa ja 1 tappio, ja hän voitti 2 mestaruutta. edellisen kerran zhang shuai voitti naisten nelinpelin mestaruuden grand slam -turnauksessa us openissa kolme vuotta sitten.

seuraavaksi he kilpailevat mestaruudesta 7. sijan chichenok/ostapenkon kanssa. jos he voittavat mestaruuden, he voivat jakaa 750 000 dollaria, vaikka he voittaisivat toisen sijan, he voivat jakaa taatun 375 000 dollarin bonuksen.