sun jialu voitti mestaruuden shokissa, ja uusi ennätys naisten jousiammunta "supernova games" -kilpailuissa.

2024-09-03

tällä hetkellä täydessä vauhdissa esitettävässä "supernova games season 5" -kaunotar sun jialu suoriutui hämmästyttävän hyvin ja voitti mestaruuden naisten 15 metrin jousiammunnassa kuudella nuolella ja 59 renkaalla (mukaan lukien viisi kymmenen rengasta), mikä rikkoi edellinen ennätys miesten ja naisten yksinammunta tässä tapahtumassa toi visuaalisen ja henkisen shokin yleisölle ja faneille.

naisten jousiammuntatapahtuma tässä "supernova games" -sarjassa on erityisen silmiinpistävä, ei pelkästään sun jialun erinomaisen suorituskyvyn, vaan myös tämän vuoden kilpailusääntöjen muutosten vuoksi. kilpailun tekemiseksi haastavammaksi ja nautittavammaksi naisten jousiammunnan tavoitematkaa on nostettu aiemmasta 10 metristä 15 metriin, mikä on samaa tasoa kuin miesten. tämä muutos epäilemättä teki kilpailusta vaikeamman, mutta sun jialu käytti voimaaan ja vakaata mentaliteettiaan voittaakseen haasteen ja luodakseen uutta historiaa.

finaalissa sun jialu osoitti ampujan tarkkuutta ja vakautta. yhtä vahvojen joukkuetoverien edessä hän säilytti aina korkean keskittymisasteen ja rauhallisuuden. pelin alussa sun jialu avasi eron vastustajansa kanssa kauniilla 10 renkaalla. vaikka hänen joukkuetoverinsa takertuivat maaliin seuraavilla laukauksilla, sun jialu ei panikoinut, vaan pelasi tasaisesti ja suoriutui edelleen hyvin. lopulta hän ampui viisi 10-rengasta kuuden nuolen joukossa, ja vain yksi nuoli oli 9-rengas. hän voitti mestaruuden ilman jännitystä 59 renkaalla.