1-2! us open on taas kaaoksessa, seitsemän parhaan joukosta! 9. grand slam -mestari putoaa, zheng qinwen tekee ihmeen

2024-09-03

us openin naisten kaksinpelin 1/8-finaalit päättyivät kolmeen kaksintaisteluun, jossa mukhova voitti 5. sijan paolinin 2-0, 6. sijan pegula voitti 18. sijan schneiderin 2-0 ja 21. sijan mayan 2-0. 1 eliminoi wozniackin. toistaiseksimuchova, pegula, mayayhdessä puolivälieriin pääsemiseksi viimeinen paikka on kärkisijoittajien swiatekin ja samsonovan välillä.

edellisenä ottelupäivänäzheng qinwen, sabalenka, navarro, badosaolemme hankkineet liput puolivälieriin jo ennakkoon ja vielä neljä paikkaa julkistetaan tänä pelipäivänä. ensimmäinen ottelu on paolinin ja mukhovan välinen kamppailu.

tässä ottelussa mukhova, joka eteni välieriin viime vuonna, oli vielä parempi. hän voitti paolinin 6-3/6-3 suorissa sarjoissa ja eteni kuudennen kerran uransa grand slam -välieriin.

mukhovan seuraava vastustaja oli brasilialainen pelaaja maya, joka voitti entisen maailmanlistan wozniackin pistein 6-2/3-6/6-3 ja pääsi grand slam -turnaukseen toisen kerran uransa aikana toinen brasilialainen naispelaaja open-aikakaudella, joka on päässyt us openin puolivälieriin.

wozniackin putoamisen myötä hänestä tuli myös gauffin, stephensin, raducanun, azarenkan, ostapenkon, krejtkovan, keninin ja yhdeksännen putoavan grand slam -mestarin andres after ku:n seuraaja.

turnauksen sijalla 6 pegula pelasi tällä kaudella nopeasti edistynyttä schneideria vastaan. ainoa edellinen vastakkainasettelu oli tämän vuoden toronton aseman välierissä, jolloin pegula voitti 2-0.

nyt pegula kohtasi schneiderin pisteillä 6-4/6-2, murtautuen us openin puolivälieriin toisen kerran urallaan ja seitsemännen kerran grand slam -turnauksen puolivälierissä.

aikataulun mukaan naisten kaksinpelin kahdeksan viimeistä paikkaa ovat swiatekin ja samsonovan välissä.

kun zheng qinwen pääsi us openin puolivälieriin kahtena peräkkäisenä vuonna, tenniksen aihe herätti suurta huomiota kiinassa. seuraavaksi zheng qinwen kohtasi puolivälierissä sabalenkan, joka voitti toiseksi viime vuonna. vaikka zheng qinwen on hävinnyt 0-2 sabalenkaa vastaan ​​kahdessa edellisessä grand slam -ottelussa, mukaan lukien viime vuoden us openin puolivälierät, zheng qinwen on edelleen luottavainen, "minusta tuntuu aika hyvältä, jos haluat olla paras pelaaja, hän on yksi edessäni olevista vuorista.。”

jos zheng qinwen etenee, hän etenee us openin välieriin ensimmäistä kertaa urallaan ja samaan aikaan tasoittaa li na:n us openin parhaan ennätyksen sivusto näyttää, että tämä peli tulee olemaan4. syyskuuta klo 7 pekingin aikaaaloita tappelu.