kolmas "dameifendong cup" koripalloliiga xiaodianin piirissä päättyi onnistuneesti

2024-08-30

iltapäivällä 27. elokuuta xiaodianin piirin kolmannen "damei fendong cup" -koripalloliigan finaalit ja päätösseremonia pidettiin piirin 9. keskikoulun koripallokentällä. 18 päivää kestänyt hyökkäävä ja puolustava kilpailu osoitti kaikkien tyyliä , taisteli ystävyydestä ja paransi myös 27 joukkueen kilpailutasoa.
kisapaikka oli täynnä väkeä ja koko kilpailu oli täynnä huippuhetkiä ja jännitystä. jokaisen joukkueen pelaajat hikoilivat ja taistelivat lujasti syötöissä, ryöstöissä, nopeassa tauko- ja edestakaisissa kilpailuissa he osoittivat omaa tyyliään, osoittivat erinomaisia ​​koripallotaitoja ja heijastivat tiimityön henkeä. lopulta tanghuai subdistrict preparatory groupin hongyang community team voitti mestaruuden, longchengin osapiirin xiaowu community team voitti toiseksi ja yingpanin osapiirin dicun community team voitti kolmannen sijan.
liiga avattiin 9. elokuuta. mukana oli yli 330 urheilijaa alueen 12 kaupunginosasta ja kylästä. jokainen joukkue osoitti korkeatasoista kilpailua ja tarjosi positiivista energiaa yleisölle. lohkovaiheessa urheilijat kilpailivat joka sekuntia vastaan, taistelivat sinnikkäästi, eivät koskaan antaneet periksi ja löivät jokaista palloa finaalissa, molemmat osapuolet kohtasivat toisiaan vastaan, puolustivat ja hyökkäsivät kiivaasti ja kilpailivat kiivaasti. pelin huipentuma toisensa jälkeen ja yleisön suosionosoitukset.
tämä koripallopeli, jonka teemana oli "national fitness day", lauloi "national fitness and the olympics together", joka ei vain lisännyt alueen kaikkien katujen, kaupunkien ja yksiköiden yhteenkuuluvuutta, vaan myös kokosi kaadereita ja joukkoja osallistua aktiivisesti alueen talouteen ja yhteiskuntaan vahva kehitysvoima. toimittaja wang dan kirjeenvaihtaja li linawen / valokuva taiyuan evening news