Trump taisteli kovasti 30 minuuttia pelastaakseen itsensä ja ottaakseen johtoaseman Jamie voi kärsiä viisi peräkkäistä tappiota ja menettää mestaruuden.

2024-08-26

Xi'an Grand Prix -finaali alkoi 25. elokuuta. Trump koki kovaa taistelua 30 minuuttia kolmannessa pelissä. Vaikka hän laittoi vahingossa lyöntipallon kassiin lahjaksi, kun punainen oli selvä, hän sai pelastuksensa päätökseen välittömästi ja voitti lopulta voiton johtaen Karenin finaalissa. ensimmäistä kertaa. Veli Jonilla on vaikea alku, ja hän voi kärsiä 5 ottelun tappioputkesta Ace Kingiä vastaan ​​ja menettää seitsemännen mestaruutensa.

Trump ja Kyren Wilson ovat vanhoja kilpailijoita, ja molemmat ovat maailmanmestareita. Trump on pelannut Grand Slam -turnauksen ja voittanut viisi rankingturnausta viime kaudella. Hän on snooker-maailman tähtipelaaja. Veli James voitti Cruciblen ensimmäistä kertaa tämän vuoden MM-kisoissa ja palasi ykkössijalle 1990-luvulla syntyneiden joukossa. Edellisessä 30 pelissä Trumpilla oli lievä etu 18 voitolla ja 12 tappiolla, ja James hävisi kaikki 4 viimeistä peliä.

Ensimmäisessä pelissä Kyren Wilson pelasi hyvin, teki 54 pistettä yhdellä vedolla ja voitti nopeasti, mikä antoi Trumpille sysäyksen. Trump korjasi nopeasti kuntoaan ja löi turnauksen ensimmäisen sadan taukolaukauksensa ja tasoitti pisteet 114-0. Kolmannessa pelissä kahden miehen hyökkäys näytti erittäin hajanaiselta, ja siinä oli usein virheitä. Vaikka Trump viimeisteli kirkkaan punaisen, lyöntipallo putosi vahingossa pussiin ja sai 4 pisteen sakot. Veli Jon onnistui maalinteossa keltaisen pallon selvittämisessä. Hän tarvitsi vain selkeän laukauksen kääntääkseen tilanteen, mutta hän teki virheen käsitellessään vihreää palloa. Trump vastasi rauhallisesti ja voitti kolmannen pelin 75-25 johtaen ensimmäistä kertaa finaalia.

Tällä hetkellä veli Jon on jäljessä 1-2 kolmessa ensimmäisessä pelissä, eikä hän onnistunut saamaan käännettä loppuun viime hetkellä. Trump on hyvässä kunnossa ja hänellä on sekä hyökkäys että puolustus.