US Openin ensimmäisenä päivänä Zheng Qinwen johti 4 Golden Floweria pelaamaan! Kaksi ihmistä pysyy voittamattomina, Wang Yafan matkustaa yhdellä kierroksella?

2024-08-26

26. elokuuta 2024 US Open alkoi Ensimmäisenä ottelupäivänä Zheng Qinwen johti lavalle neljä kultaista kukkaa. Yuan Yue ja Wang Xiyu pysyvät voittamattomina vastustajiaan vastaan ​​ja voivat ohittaa Wang Yafanin 9. sijan ja kärsiä ensimmäisen kierroksen matkasta.

US Open on Grand Slam -turnauksen viimeinen pysähdyspaikka. Zheng Qinwen kohtasi ensimmäisessä ottelussa paikallisen villikortin. Zheng Qinwen on Kiinan naisten tennisjoukkueen ykkössisko. Hän on loistanut tällä kaudella voittaen Australian avointen toiseksi ensimmäistä kertaa, puolustaen Palermo 250:tä avatakseen kolmannen mestaruutensa kiertueella ja voittaen naisten kaksinpelin. kultamitali Pariisin olympialaisissa ja kirjoittaa historiaa uudelleen. Olen optimistinen, että Zheng Qinwen voittaa nopeasti ensimmäisellä kierroksella ja saa hyvän alun.

Yuan Yue ja Andreeva kohtasivat toisensa verkossa Ainoa kerta, kun he kohtasivat ITF:n Selva-Gardenan finaalissa kolme vuotta sitten, kun he voittivat vastustajansa mestaruuden. Wang Xiyun vastustaja on ranskalainen tähti Parry. Vuoden 2000 jälkeinen nuorukainen käänsi vastustajansa US Openin ensimmäisellä kierroksella Tänä vuonna Auckland 250:ssä ja voitti kaikki 2 peliä. Ei ole yllättävää, että Yuan Yue ja Wang Xiyu läpäisevät molemmat ensimmäisen kierroksen.

Wang Yafania kohtaa testi, ja 9. sija Sakari kohtaa hänet PK:n ensimmäisellä kierroksella. He ovat kohdanneet aiemmin kolme kertaa, Kiina Jinhua voitti 1 ja hävisi 2. Kreikkalainen kova tyttö on kuuluisa tarjoilukone, ja Wang Yafania voi olla vaikea torjua. Kiinan 90-luvun jälkeisen sukupolven paras ennätys US Openissa oli toisella kierroksella, selviääkö hän läpimurron ja suoraan 64 parhaan joukkoon.