Onnittelut Kiinan naisten lentopallojoukkueelle! Se on taas 3-0, voittamaton ja finaaliin pääsy.

2024-08-24

Tänä aamuna tuli hyviä uutisia naisten lentopallon alle 17-vuotiaiden MM-kisoista! Kiinan naisten lentopallojoukkue taisteli urheasti välierissä. Vaikka Kiinan Taipein joukkue torjui heidät sitkeästi, he räjähtivät jälleen 3-0 ja pääsivät finaaliin voittamattomalla ennätyksellä toukokuuta PK Japanin joukkueen mestaruuteen.

Kiinan naisten lentopallojoukkue pelasi vahvasti tässä turnauksessa. Lohkovaiheessa he hävisivät vain yhden ottelun Turkille ja voittivat 3-1. Jäljellä olevissa kahdessa pelissä he voittivat Thaimaan ja Ecuadorin 3-0 ja pääsivät pudotuspeliin. ensimmäisenä paikkana. Seuraavaksi Kroatia ja Meksiko eivät pystyneet kilpailemaan Kiinan joukkueen kanssa.

Ensimmäisessä pelissä Kiinan naisten lentopallojoukkue joutui taisteluun ja kasvatti vähitellen pisteeroa keskeltä johtaen 25-17. Kiinan joukkue jatkoi raivoamista toisessa pelissä. Heillä oli useita hyökkääviä vaihtoja, ja he voittivat toisen pelin 25-15. Kolmannessa pelissä joukkueet olivat tasatilanteessa 13, ja Kiinan naisten lentopallojoukkue teki sitten 7-1, mutta Kiinan Taipei ei ollut pettänyt ja ajoi pisteet 17-22. Tällä hetkellä Zhao Yong vaati aikakatkaisua ja uudelleensijoittamista Kiinan naisten lentopallojoukkue lopulta kesti paineen ja voitti 25-19 pysäyttäen vastustajan 3-0 ja etenemällä finaaliin.

Kiinan naisten lentopallojoukkueen vastustajat ovat vielä selvittämättä, ja toinen välierä Italian ja Japanin välillä on meneillään. Molemmat joukkueet voittivat puolivälierissä vastustajansa 3-1, ja Italia voitti Euroopan toiseksi sijoittuneen Turkin. Tietenkin useammat fanit haluaisivat nähdä Kiinan joukkueen pelaavan Japania vastaan ​​finaalissa ja pilkkovan sitten meloneja ja vihanneksia murskatakseen vastustajansa voittaakseen mestaruuden.