Lin Xiyu voitti pronssia naisten golfissa ja tasoitti Kiinan joukkueen parhaan ennätyksen olympialaisissa

2024-08-11

Elokuun 11. päivänä päättyneiden Pariisin olympialaisten naisten golfkilpailussa kiinalainen Lin Xiyu voitti pronssia. Tämä on Kiinan golfin toinen olympiamitali sen jälkeen, kun Feng Shanshan voitti kolmannen sijan vuoden 2016 Rion olympialaisissa. Toinen kiinalainen pelaaja, Yin Ruoning, koki suoritustaan ​​nousuja ja laskuja, ja päätyi tasan yhdeksännelle sijalle.

Kolmen ensimmäisen kierroksen jälkeen Lin Xiyun pisteet olivat 1 alle parin ja sijoittui seitsemänneksi kokonaispistemäärällä 212. Tuolloin hän tähtäsi olympiamitaliin: "Toivon, että voin pelata viimeisellä kierroksella positiivisemmalla asenteella." , kokonaispistemäärällä 281 ja sijoittui lopulta kolmanneksi. Uusiseelantilainen Ko Baojing ja saksalainen Esther Henselet voittivat kultamitalin ja hopeaa.

Lin Xiyu on tänä vuonna kolmas kerta, kun hän osallistuu olympialaisiin. Golf palasi Rion olympiaperheeseen, ja Lin Xiyusta tuli myös ensimmäinen naispelaaja, joka teki hole-in-one-pisteen olympialaisissa. Hän muisteli, että hän vaikutti tuolloin hieman tietämättömältä, ja unohtumattomin hetki oli hetki, jolloin hän teki hole-in-one-pisteen "Olin erittäin onnekas Riossa."

Puhuessaan Tokion olympialaisista Lin Xiyu sanoi suoraan, että tuo vuosi sai hänet syvästi tuntemaan, että hänen ympärillään olevien ihmisten odotukset olivat korkealla, mikä sai hänet asettamaan korkeampia tavoitteita itselleen. Hän sanoi: "Vaikka olen muutaman vuoden vanhempi kuin Yin Ruoning, sain Yin Ruoningilta paljon rohkaisua soittaessani yhdessä."

Näissä Pariisin olympialaisissa Kiinan naisten golf lähetti kaksi pelaajaa, Lin Xiyun ja Yin Ruoningin. Lopulta Lin Xiyu voitti jälleen mitalin Kiinan naisten golfista.

Kirjailija: Wu Yulun

Teksti: Toimittajamme/Wu Yulun Kuva: Visual China Toimittaja: Chen Haixiang Toimittaja: Shen Lei

Ilmoita lähde, kun tulostat tämän artikkelin uudelleen.