Hyväksytty ensimmäisenä CN-divisioonassa! TE voitti LEV:n 2-1 ja eteni mestaruuden puolivälieriin!

2024-08-07

7. elokuuta, Pekingin aikaa, Fearless Contract Global Championshipin ryhmävaiheessa TE voitti LEV:n 2-1 ja TE eteni Global Championshipin puolivälieriin!

[Kuva 1] Yuangongin kaupunki

TE:n hyökkäyskokoonpano: Rez, Zero, Grimlock, Skye, Purgatory

LEV:n puolustava kokoonpano: Rez, Gak, Purgatory, Viper, Skye

【Ensimmäinen puolikas】

Ensimmäisen kierroksen alussa TE:llä oli numeerinen etu, joka tappoi kaksi ihmistä yksi-kolme-pelissä, ja BianK voitti pistoolikierroksen. LEV-bonuskierroksen kolmannella kierroksella hän palasi menestyksekkäästi puolustukseen pitkän aseen kustannuksella. Neljännellä kierroksella TE:n hidastaktiikka viivästyi riittävästi ja jo tykkijonon järjestänyt LEV estettiin yksi kerrallaan ja tulos oli tasan.

Viidennellä kierroksella TE:n talouskierros vastaanotettiin sujuvasti LEV:ltä ja sitten kutsuttiin aikalisä. 6. kierroksella TE hyökkäsi nopeasti Big B:n kimppuun, ja BianK teki neljä tappoa ja työnsi pakkauspisteen yhden pisteen. 7. kierroksella Mazino teki ratkaisevan tuplatappauksen ja nappasi FengF:n, jolloin TE ei kyennyt miehittämään pakettipistettä, ja se saattoi vain työntää taaksepäin pelastaakseen aseen. Kahdeksannella kierroksella Kai tunkeutui B:hen ja napsautti tappaakseen COM:n, aktivoi sitten turvallisuuden äärimmäisen liikkeen ja teki yhteistyötä joukkuetoveriensa kanssa puolustaakseen pakettia.

Kahdeksannella kierroksella heybay meni kaksin puolustamaan pakettia ja tappoi aspasia sinetöidäkseen loppupelin. 11. kierroksella heybay avasi tilanteen Grimlockin äärimmäisellä siirrolla ja avasi sitten pisteet kolmella tapilla voiton sinetöimiseksi. 12. kierroksella Grimlockin rekvisiitta teki jälleen yhteistyötä FengF:n kanssa saadakseen avaimen tappopisteen.

[Toinen puolisko] Hyökkäävä ja puolustava vaihto

13. kierroksella Kai laukaisi suoran kolmoistapauksen antaakseen TE:lle valtavan numeroedun. LuoK1ng voitti LEV:n talouskierroksen 14. kierroksella helposti neljällä tapolla. LEV-bonuspelin 15. kierroksella COM:lla oli kolme tappoa pitääkseen yksi vastaan ​​yhden pelin, ja LEV kutsui aikakatkaisun.

16. kierroksella aspas pelasi yhden kolmen tapin saavuttaakseen pakettipisteen. Loput kaksi TE:tä päättivät pelastaa aseensa, ja TE kutsui aikakatkaisun. 18. kierroksella FengF-yksinpeli kesti tuplatappauksen kylpyhuoneessa murskatakseen LEV:n hyökkäyspaineen, ja sitten heybay päätti pelin kolminkertaisella tapolla. 20. kierroksella KiNgg esti kolme pelaajaa toisen kerroksen ikkunasta estääkseen TE:tä palaamasta puolustukseen.

21. kierroksella LuoK1ng sai kolme tappoa pelin lopussa, tex kosti hänelle välittömästi kolmella tapolla, ja LEV jatkoi pisteiden jahtaamista. 22. kierroksella LEV luotti rekvisiitta kattamaan sisääntulokohdan ja laajentamaan pakkausta, mutta TE Mixy Smoke jatkoi tappojen saamista ja saavutti numeerisen edun ja onnistui purkamaan paketin saadakseen ottelupisteen. Kahden osapuolen välisen lähitaistelun 23. kierroksella TE päätti pelin kolmi vastaan, kun LuoK1ng piti ylhäällä taaksepäin kiertävää COM:ia lopettaakseen pelin.

[Kuva 2] Sunset City

TE:n hyökkäyskokoonpano: Rez, Zero, Iron Arm, Hunting Owl, Shadow

LEV:n puolustava kokoonpano: Neon, Zero, Shadow, Hunting Owl, Iron Arm

Ensimmäisellä kierroksella heybay teki kolme tappoa pelin lopussa ja voitti pistoolikierroksen TE:lle. Kolmannella LEV-bonuskierroksella Neon käytti Neonin liikkuvuutta välttääkseen ensimmäisen TE-hyökkäysaallon ja sitten hänen joukkuetoverinsa palasivat onnistuneesti puolustukseen. Viidennellä kierroksella, kun TE asetti paketin, se luotti erinomaisiin taktisiin järjestelyihin tulilinjojen erottamiseksi, jolloin LEV joutui välittömästi numeeriseen epäedulliseen asemaan palatessaan puolustukseen ja TE teki toisen pisteen.

Kuudennessa kierroksella aspas tappoi yhden ihmisen ja sitten kaksi muuta ihmistä viidellä veripisaralla, mutta aika ei riittänyt purkamiseen, joten LEV kutsui aikakatkaisun. 7. kierroksella COM päivitti näytön välittömästi neljällä tapolla ja palasi vahvasti puolustukseen, ja LEV alkoi jahtaa pisteitä. 9. kierroksella Kai teki kolme tappoa viimeisessä pelissä, mutta joutui kaatamaan vastustajan. 10. kierroksella Aspas Neon oli markkinoilla rautaisen käsivartensa ja kolmen tapponsa kanssa tehdäkseen yhteistyötä joukkuetoveriensa kanssa tilanteen korjaamiseksi, ja TE kutsui aikalisän.

11. kierroksella TE päätti hyökätä keskeltä, mutta Aspas nappasi hänet yksi kerrallaan kiinni voiton sinetöimiseksi. 12. kierroksella KiNgg seisoi paikalla ja asetti aseen tappaakseen kolme kertaa, ja LEV jahtasi kuusi pistettä peräkkäin ensimmäisen puoliajan päättämiseksi.

13. kierroksella LEV jäi vähemmälle kahden osapuolen välisessä lähitaistelussa, mutta COM sai tapponsa yksi-kaksi-pelin lopussa, mutta otettiin onnistuneesti uudelleen, ja TE voitti pistoolikierroksen. 15. kierroksella, kun Tex oli lukittu paikalleen, hän käytti henkilökohtaista kykyään vetää kolme tappoa vasemmalta oikealle sinetöidäkseen voiton. 16. kierroksen alussa aspas hyökkäsi nopeasti pisteeseen A ja teki tuplatapin. Sitten hän repi TE:n puolustuksen ja teki toisen pisteen.

18. kierroksella aspas Neon hyökkäsi nopeasti pisteeseen A kolmella tapolla ja työntöllä. 20. kierroksella, kun Kai aloitti tuplatappauksen loppupelissä, BianK purki paketin onnistuneesti rajaajassa, ja TE alkoi jahtaa pisteitä. 21. kierroksella texillä oli keskeinen tuplatappaus keskellä ja sitten tuli pakkauspisteeseen, jossa he keräsivät vielä kaksi soolotappaa ja tekivät neljä tappoa antaen LEV:lle ottelupisteen.

22. kierroksella aspas teki yhteistyötä joukkuetovereidensa kanssa hyökätäkseen nopeasti pisteitä vastaan ​​ja luotti taitavaan liukuvaan lapioonsa kerätäkseen jatkuvasti koko pelin. Lopulta COM asetti aseensa ja päätti pelin onnistuneesti LEV:lle toinen kuva.

[Kuva 3] Yahain riippuva kaupunki

LEV-hyökkääjäkokoonpano: Jetwind, Zero, Shadow, Hunter Owl, Grimlock

TE:n puolustava kokoonpano: Qile, Jetwind, K/O, Hunting Owl, Shadow

Ensimmäisellä kierroksella LEV piti vakaata joukkuetta tappaakseen LuoK1ngin loppupelissä, ja sitten tarttui tilaisuuteen korjata loppupeli ja voittaa pistoolikierros. Toisella kierroksella Kai teki avaimen tappamisen ja teki yhteistyötä FengF:n kanssa saadakseen paluun talouskierroksella. Viidennellä kierroksella Kai sai ensimmäisen tapponsa ampujalla keskellä, vaihtoi sitten Odiniin tappaakseen yhden ihmisen ja sitten alamaailman ampujaan saadakseen kolme tappoa.

6. kierroksella TE murskasi jälleen LEV:n hyökkäysvauhdin ja määrättiin aikalisä. LEV:n kolmi-viisi-ottelun 8. kierroksella Mazino-yksinpelaaja murtautui kaksoistappauksen läpi ja teki onnistuneen tappamisen, mutta Kai ajoi hänet takaisin puolustukseen tarkka-ampujahyökkäyksellä. 10. kierroksella LEV veti edestakaisin taloudellisessa pelissä ja pääsi onnistuneesti peliin vain kahden sekunnin päässä, ja BianK Odin ryntäsi takaisin puolustamaan ja voitti pelin onnistuneesti.

11. kierroksella LEV jumissa ja viimeinen raja-aika siirrettiin kohtaan B paketin sijoittamiseksi. Vaikka paketti sijoitettiin onnistuneesti, FengF ryntäsi sisään neljällä tapolla saadakseen TE:lle toisen pisteen. 12. kierroksella Kai Ming ampui keskeltä ja muuttui sodan jumalaksi taistelemaan kolmea ihmistä. Hän teki yhteistyötä FengF:n kanssa saadakseen kaksi vastaan ​​viisi ja teki onnistuneesti ensimmäisen puoliskon viimeisen pisteen.

13. kierroksella TE loi illuusion pisteeseen A ja siirtyi sitten pisteeseen B asettamaan paketin. Kun FengF oli tehnyt kolme tappoa, COM hyökkäsi välittömästi kolmella tapolla ja päätti pelin pistoolikierroksen. TE-bonuskierroksen 15. kierroksella he sijoittivat keskelle ja saivat välittömästi numeerisen edun, kun Kain kaksinkertainen tappo rikkoi LEVin kaksi-viisi-tilanteen. 16. kierroksella Kai tappoi aspas kaksintaistelussa ja päätti kaksi vastaan ​​-pelin, mutta KiNgg iski rauhallisesti ja teki neljä tappoa.

17. kierroksella kahden puolen välisen numeronvaihdon jälkeen TE otti johtoaseman numeerisen edun saamisessa Kai Mingsnin vangittua kaksi ihmistä peräkkäin, TE sai ottelupisteen. 18. kierroksella LEV:n taloudellinen haitta voi olla hämmentynyt Kun BianK Odin tappoi COM:n, FengF johti joukkueen kaksinkertaisella tapolla kolmas kuva ja eteni puolivälieriin!