snooker england open: 9 kiinalaista pelaajaa eteni 32 parhaan joukkoon, hän guoqiang järkytti o'sullivania 4-2

2024-09-18

snooker england openin 1/32-finaalit päättyivät 18. syyskuuta. kaikki 32 parasta pelaajaa on valittu 9 pelaajaa eteni 32. kierrokselle, ja hän järjesti myös monia häiriöitä, mikä on yllättävämpää, että kiinalainen nuori pelaaja he guoqiang voitti o'sullivanin 4-2.

keskipäivän kilpailuun osallistui yhteensä 24 henkilöä, ja vain 13 henkilöä eteni 64 parhaan joukkoon. tuloksena he saavuttivat ensimmäisen kierroksen jälkeen vaikuttavan ennätyksen, 9 voittoa ja 4 tappiota, xiao guodong, zhou yuelong , liu hongyu ja long zehuang, putosivat yhdeksän henkilöä, mukaan lukien zhang anda, si jiahui, fan zhengyi, wu yize, jiang jun, he guoqiang, lu haotian, xu si ja pang junxu, ja monet heistä myös pääsivät 32 parhaan joukkoon. lavastettuja häiriöitä, kuten fan zhengyi 4-1. järkyttynyt voitto ryan daysta, wu yize järkytti maailmanmestaria binghamia 4-3, xu si järkytti lisovskya 4-3 ja jiang jun järkytti seedin 4-2 guoqiang voitti jopa 7-kertaisen maailmanmestaruuden o'sullivanin 4-2!

he guoqiang on nouseva tähti kiinassa. pääottelun ensimmäisellä kierroksella hän haastoi rocket o'sullivanin, joka sijoittui maailman neljänneksi -0 kolmessa peräkkäisessä pelissä. sitten o'sullivan teki epätoivoisen vastahyökkäyksen, löi kaksi 50+ laukausta peräkkäin ja saavutti 2-3:n ja teki 50 pistettä yhdellä laukauksella voittaakseen 80-0, kaataen rocket osagen suurella tuloksella 4-2. tämä on myös toinen kerta tällä kaudella, kun he guoqiang voitti o'sullivanin, mikä yllättää edelleen kiinalaiset fanit. minun on sanottava, että tämän pelin tulos on todella yllättävä!

seuraavaksi alkaa 16-finaalit 9 kiinalaista. toivotaan, että saamme hyviä tuloksia.