säästi kaksi pelipistettä, peruutti ja voitti ensimmäisen pelin "king of liang" voitti ensimmäisen pelin olympialaisten jälkeen.

2024-09-17

17. syyskuuta, vuoden viimeinen pysäkki, sulkapallomaailman super1000china open, huipputason tapahtuma, alkoi changzhoussa, jiangsussa. kiinan joukkueen pelaajat saavuttivat menestystä ensimmäisenä päivänä4voittaa5hän hävisi muun muassa miesten nelinpelin kärkisijoittajan liang weikengin/wang chang ohjattiin hänen "ensimmäinen show" olympialaisten jälkeen2vertaa0etenee toiselle kierrokselle.

olemassa8pariisin olympialaisissa syyskuussa "00after" -ryhmä liang weikeng/wang chang pääsi finaaliin ensimmäisessä kilpailussaan ja voitti hopeamitalin. olympialaisten jälkeen kaksikko sopeutui kuukauden ajan ja palasi kotiin huippusiemeninä ja puolustavina mestareina.

ensimmäisessä pelissä kaksi vastustajaa olivat popovin veljekset ranskasta. jälkimmäinen on listalla 1. maailmassa33sija, pyyhkäisi "liang wang" -yhdistelmällä viime vuoden mm-kisoissa. tässä kilpailussa liang weikeng/vaikka wang chang voitti suorissa peleissä, hänen tilansa vaihteli. ensimmäisessä pelissä he kaksi12vertaa7johdattaessa, kun vastustaja ohittaa, aloita vastahyökkäys18vertaa20takana. kaksikko kuitenkin säästi sitkeästi kaksi pelipistettä ja päätyi22vertaa20kääntäminen sai aikaan "hyvän alun".

toisessa pelissä "liang wang" -yhdistelmä johti suurimman osan ajasta pienellä edulla ja lopulta voitti21vertaa16sinetöidä voitto. pelin jälkeen kaksikko sanoi suoraan, että he eivät olleet pelanneet yli kuukauteen ja heidän piti pikkuhiljaa saada tunteensa takaisin. "tätä kuukautta voidaan pitää kilpailujen ja aktiviteettien risteytyksenä, mutta meidän on silti tehtävä kaikkemme harjoitusten jatkamiseksi emmekä jää liikaa jälkeen. tämän päivän ensimmäinen peli on myös tilan löytäminen. kuten tavallista, ensimmäinen peli jokainen peli on vaikein pelata." wang chang sanoi.

muissa otteluissa miesten kaksinpelin kärkipäässä shi yuqi, naisten kaksinpelissä3nro 1 siemen wang zhiyi ja sekanelinpelin alokas cheng xing/zhang chi ja uusi naisten nelinpelin yhdistelmä li wenmei/zhang shuxian läpäisi testin sujuvasti. lu guangzu, miesten kaksinpelin toiseksi viimeinen china masters, ja guo xinwa, sekanelinpelin alokas, joka on viime aikoina noussut vauhtiin./chen fanghui jäi toiselle kierrokselle ja kaksi nuorten miesten nelinpeliparia chen baiyang/liu yi, xie haonan/zeng weihan ei myöskään pystynyt kukistamaan vastustajiaan eikä läpäissyt "ensimmäistä kierrosta".

kuva: xinhua news agency

lähde: beijing news sports

toimittaja: wang xiaoxiao