miss hong kong 2024 tulokset julkaistaan, "cityu michelle reis" ja ni lelin voittivat mestaruuden

2024-09-16

tvb:n virallisen weibon mukaan 15. syyskuuta illalla "2024 miss hong kong -kilpailun finaali" pidettiin hongkongissa, kiinassa. hot beauty nro 2 ni lelin voitti mestaruuden nro 11 liang jiaying, joka oli myös tämän vuoden fotogeenisin miss 14 yang ziyao, joka voitti myös kaksi palkintoa: talent goddess -palkinto ja think tank top 100 goddess -palkinto. miss friendshipin voitti wang xunwen nro 3.

mestari ni lelin tunnetaan nimellä "city university michelle reis". .

liang jiaying ja yang ziyao voittivat toisen ja kolmannen sijan, mikä on myös linjassa verkkokäyttäjien viimeisimpien ennusteiden kanssa neljän parhaan jälkeen.

ensimmäinen kakkonen liang jiaying varttui kanadassa palattuaan hongkongiin hakemaan miss hongkongia, hän kiinnostui kiinalaisesta kulttuurista. lahjakkuusshown aikana hän esitti upean kiinalaisen rumpuesityksen.

toinen sijainen yang ziyao syntyi ja kasvoi alankomaissa. hänen isänsä on kotoisin henanista. hän osaa nyt hollantia, englantia, saksaa, ranskaa ja kantonia. yang ziyao on vielä kolmannen vuoden opiskelija pekingin elokuvaakatemiassa ja haaveilee ammattinäyttelijästä.