ag voitti kolmannen mestaruuden! yinuo vastaa eläkehuhuihin: osallistui ag:n kolmeen mestaruuteen ja haluaa pelata vielä viisi vuotta

2024-09-16

kpl summer split on päässyt menestyksekkääseen päätökseen finaalissa ag super play club luotti erinomaiseen suoritukseensa kukistaakseen ksg:n pistein 4-1 ja voittaakseen summer splitin mestaruuden. viimeinen fmvp meni junglerille zhongyille. hänen suorituksensa koko kesän aikana oli ilmeistä yrittää!

ag super play club voitti kolmannen mestaruuden joukkueen historiassa

ag super play clubille tämän kesän jaon voidaan sanoa olevan erittäin onnistunut. heidän suorituksensa viime kaudella on ollut erittäin hyvä kevään eron aikana heitä pidettiin mestaruuden voittajina. he eivät kuitenkaan odottaneet, että he vetosivat väärään kokoonpanoon finaalin huippuottelussa lopulta hävisi wolvesille ja sijoittui toiseksi. kesäjakoon saapumisen jälkeen ag super playlla on vain yksi tavoite, ja se on kostaa vastustajilleen ja voittaa toinen mestaruus!

kesäkauden runkosarjan aikana ag super play club menestyi hyvin, sijoittui jatkuvasti s-ryhmään ja pääsi pudotuspeleihin runkosarjan toisella sijalla.

pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella vanhaa kilpailijaa wolvesia vastaan ​​ag super play voitti vastustajan tiukasti lukemin 4-3. samalla se eteni voittajan lohkon finaaliin ja lukittui kolmen parhaan joukkoon. yläsarjan finaalissa he kuitenkin hävisivät ksg:lle 3-4 ja putosivat alempaan sarjaan. tämä tappio sai fanit hieman huolestumaan ag:n tilasta.

onneksi tämän kapean tappion jälkeen ag super game muutti menneisyytensä ja jätti periaatteessa hyvästit haitalliselle "gem flow" -pelityylille. se voitti rw:n häviäjäryhmän finaalissa, eteni menestyksekkäästi finaaliin ja kohtasi jälleen ksg:n.

päästyään finaalivaiheeseen, ag super play club osoitti uudet kasvot ja eteni finaaliin 3-0 ja hallussaan 4 ottelupistettä. heidän tilansa oli niin kuuma, että ksg ei pystynyt torjumaan. vaikka he hävisivät neljännen pelin, viimeisessä ottelupistepelissä ag super play voitti vastustajansa helposti lukemin 4-1 ja voitti mestaruuden.

tämä kesän mestaruus on myös kolmas mestaruus ag super play clubin historiassa. kun he palasivat kpl:ään ensimmäistä kertaa vuonna 2019, he voittivat joukkueen historian ensimmäisen mestaruuden vuoden 2023 maailmanmestaruuskilpailussa he voittivat mestaruuden ja voittivat tällä kertaa mm-pokaalin kpl:n summer splitissä on heidän kolmas mestaruuspalkinto tämä kymmenen kertaa finaaliin päässyt joukkue on vihdoin voittanut kolme mestaruutta ja on neljäs mestaruusjoukkue wolvesin, estarpron ja heron jälkeen!

yinuo kiistää jäävänsä eläkkeelle ja haluaa pelata vielä viisi vuotta

pelin jälkeen kaikki ag super play clubin jäsenet ilmaisivat ajatuksensa mestaruuden voittamisesta, ja yinuon vastaus oli dominoivan. yinuo on ag super play clubin tässä vaiheessa vanhin pelaaja ag super play clubin ensimmäisestä mestaruuspalkinnosta lähtien yinuo on ollut joukkueen kantava. kun aisi ja 6.6 rinnallaan, hänen tarvitsee vain tehdä parhaansa ja voittaa mestaruus joukkueensa kanssa.

vaikka ag oli sen jälkeen erittäin vahva, se oli aina hieman jäljessä zhong yin ja xuan ranin liittymiseen asti. vuoden 2023 challenger cupista lähtien ag on ollut tiukasti kahden parhaan joukossa on pysynyt maailmassa, kruunu voittaa mestaruuden. seuraavassa 2024 kpl spring splitissä hän voitti toisen sijan, ja tänä kesäeränä hänen unelmansa toteutui jälleen. onneksi unelma jatkuu, ja yinuo teki myös selväksi haluavansa jatkaa pelaamista, mitä voidaan pitää vastauksena eläkkeelle jäämishuhuihin!