vuoden 2024 naisten liiga päättyy, liaoning shenbei hefeng -naisjalkapallojoukkue voitti mestaruuden ensimmäistä kertaa

2024-09-12

10. syyskuuta 2024, 134 pelin jälkeen, vuoden 2024 china taiping chinese football association women’s league a päättyi menestyksekkäästi dalianin nuorten jalkapallotukikohdassa. mestaruussarjassa ensimmäistä kertaa naisten liigaan osallistunut liaoning shenbei hefeng women's football team voitti mestaruuden ja pääsi ensi kaudella naisten superliigaan. sichuanin naisten jalkapallojoukkue voitti toiseksi sijoitetun ja kilpailee superliigan pudotuspeleissä 11. sijan olevan naisten jalkapallojoukkueen kanssa päästäkseen naisten superliigaan ensi kaudella. guangxi pingguo benongin naisten jalkapallojoukkue on kolmannella sijalla. putoamislohkossa fujian nan'anin naisjalkapallojoukkue on kuudentena ja alimmalla sijalla ja putoaa suoraan tianjin shengden naisjalkapallojoukkueeseen viidenneksi ja kilpailee tongji haigang women's football teamin kanssa, joka on naisten liigan kakkonen. a-b-pudotuspeleissä voittaja pääsee naisten a-liigaan ensi kaudella.

tänä vuonna on ensimmäinen kausi sen jälkeen, kun naisten liiga laajeni 14 joukkueeseen, ja kilpailujärjestelmää on muutettu aikaisempaan verrattuna. 14 joukkuetta ovat kunming haigeng -tukikohdassa 17. huhtikuuta - 29. huhtikuuta, zhangzhou happy island -koulutustukikohdassa 9. - 18. toukokuuta ja suzhou taihussa 14. - 23. kesäkuuta. tukikohta järjesti yhden kiertoradan ensimmäisen vaiheen 13 kierroksen ja 91 kovan kilpailun jälkeen guangxi pingguobinongin naisten jalkapallojoukkue, hebei junlebaon naisten jalkapallomaajoukkue, liaoningin shenbei hefengin naisjalkapallojoukkue, qingdaon länsirannikon naisten jalkapallomaajoukkue, sichuanin naisten jalkapallomaajoukkue shanghain boothuotin joukkuetta. , beijing normal university naisten jalkapallojoukkue ja dalian football school naisten jalkapallojoukkue sijoittui kahdeksan parhaan joukkoon ja pääsi mestaruusryhmään. putoamisryhmään ovat päässeet kuusi viimeistä foshanin jalkapallomaajoukkuetta, tianjin shengden naisten jalkapallomaajoukkuetta, wuhan wutin naisten jalkapallomaajoukkuetta, yunnan antai -naisjalkapallojoukkuetta, guangdongin urheiluloton naisten jalkapallomaajoukkuetta ja fujian nan'anin naisten jalkapallomaajoukkuetta.

myöhemmin mestaruuskilpailu jaettiin kahteen vaiheeseen, joissa oli yhteensä seitsemän kierrosta ja 28 peliä, jotka pidettiin jiangningin tukikohdassa jiangsussa 7.-16. elokuuta ja dalianin nuorisotukikohdassa 4.-10. syyskuuta. yhteensä viisi 15 ottelun kierrosta putoamisryhmässä pelattiin wenjiangin tukikohdassa chengdussa 5.-17. elokuuta.

listan paras maalintekijä on zhang hongpin hebei junlebaon naisten jalkapallojoukkueesta. hän teki tällä kaudella yhteensä 13 maalia naisten liigassa ja voitti maalintekijän.

paras maalivahti voitti liaoning shenbei hefengin naisten jalkapallojoukkueen hou shumei.

tämän kauden paras pelaaja ja paras valmentaja tulevat molemmat mestaruusjoukkueesta liaoning shenbei hefeng women's football team, jota johtaa pelaaja pang fengyue ja vastaavasti päävalmentaja ma lin.

guangdongin maakunnan urheiluarpajaisten naisten jalkapallojoukkue ja guangxi pingguo benong football club voittivat tämän kauden fair play -palkinnon.