kansalliset pöytätennisjättiläiset voittivat 5 peräkkäistä voittoa! liang jingkun voitti niukasti 3-2, wang manyu pyyhkäisi zhu yulingin ja sun yingsha teki maalin 3-0

2024-09-12

kansalliset pöytätennisjättiläiset voittivat 5 peräkkäistä voittoa! liang jingkun voitti niukasti 3-2, wang manyu pyyhkäisi zhu yulingin ja sun yingsha teki maalin 3-0. vuoden 2024 wtt macaon mestaruuden kolmannen pelipäivän kilpailu on päättynyt. kansallinen pöytätennisjätti voitti 5 peräkkäistä voittoa lin shidong ja xu yingbin etenivät menestyksekkäästi 16 parhaan joukkoon. liang jingkun , wang manyu ja sun yingsha 8 parhaan joukkoon.

aikataulun mukaan loput 1/16-finaalit pelataan kolmantena ottelupäivänä ja myös 1/8-finaalit alkavat. miesten kaksinpelin ensimmäisellä kierroksella 19-vuotias kansallinen pöytätennispelaaja lin shidong kohtasi kuuluisan saksalaisen dudan. hän voitti 3 peräkkäistä peliä 11-1, 11-2, 11-. 3 ja pyyhkäisi dudan kokonaispisteillä 3-0 da, eteni miesten kaksinpelin 16 parhaan joukkoon. sitten xu yingbin tuli lavalle ja kohtasi kiinan taipein veteraani zhuang zhiyuanin. ensimmäisessä pelissä osapuolet alkoivat taistella, ja xu yingbin voitti ensimmäisen pelin 11-8 zhiyuan teki säätöjä ja voitti 7-2:n jälkeen, kun zhuang zhiyuan ajoi pelin uudelleen 11-8 voitti nopeasti toisen pelin 11-4 neljännessä pelissä zhuang zhiyuan taisteli 7-7 tasapeliin. sitten zhuang zhiyuan voitti pelin 11-8 , kun xu yingbin johti 6-4, kentän ulkopuolinen valmentaja liu heng kutsui aikakatkaisun, peli käynnistyi uudelleen, xu yingbin johti koko matkan ja varmisti voiton 11-7, joten voitti tiukasti kokonaispisteillä 3-. 2.

miesten kaksinpelin 1/8-finaalit alkoivat liang jingkunin kanssa vaikka simon teki päätöksen jopa pienten säätöjen jälkeen, liang jingkun pääsi johtoon 11-6. toisessa pelissä simon muutti taktiikkaansa ja lisäsi 6-3 johtoon. sitten liang jingkun teki 3 pistettä tasapelin jälkeen rivi voittaa uudelleen 12-10. kolmannessa pelissä liang jingkun teki enemmän virheitä 5-1:llä, ja sitten simon lisäsi pisteet 7-2:een. vaikka liang jingkun taisteli kovasti, simon palasi peliin 11-8. neljännessä pelissä molemmat osapuolet taistelivat, ja pisteet olivat tasan 10-10. sitten simon teki 2 pistettä peräkkäin voittaakseen toisen pelin 12-10. ratkaisevassa pelissä osapuolten välinen kilpailu on astunut kiivaaseen vaiheeseen. lopulta liang jingkun varmisti voiton 12-10, voittaen siten niukasti kokonaispisteillä 3-2 ja etenemällä menestyksekkäästi 8 parhaan joukkoon.

naisten kaksinpelin 1/8-finaalit alkoivat. maailman 3. wang manyu kohtasi entisen kansallisen pöytätennispelaajan, joka edustaa nyt macaoa, wang manyua 11-5 toisessa pelissä wang manyu pysyi. 6, joten voitti pelin kokonaistuloksella 3-0. maailman ykköspelaaja sun yingsha kohtasi 19-vuotiaan eteläkorealaisen kim na-youngin toisessa pelissä sun yingsha sopeutui vastustajan pelityyliin ja pelasi suoraan 5-0 ja voitti pian toisen pelin 11-6. kolmannessa pelissä jin naying taisteli todennäköisyyttä vastaan , sun yingsha otti aina aloitteen ja sinetöi lopulta voiton 11-7 ja voitti siten kokonaisvoiton 3-0-voitolla sun yingsha eteni menestyksekkäästi naisten kaksinpelin 8 parhaan joukkoon.