saudi-joukkue on täynnä voittohalua: vaihdoin hyökkääviä pelaajia viime hetkellä vain voittaakseni.

2024-09-11

päivän 10. päivän illalla, pekingin aikaa, mm-karsintakierroksen toisella kierroksella saudi-arabian joukkue haastoi kiinan joukkueen vierasottelussa. jäljelle jäänyt 0-1, kun yksi pelaaja puuttui, saudi-arabian joukkue teki kaksi maalia maalia kahdesta kulmapotkusta ja päättyi 2-1. päihitä kiinan joukkue ja voita ensimmäinen 18-kierros.
ottelun jälkeen saudi-arabian päävalmentaja mancini sanoi: "onnittelut pelaajilleni, he pelasivat täydellisen pelin, kestivät 90 minuuttia ja voittivat pelin yhdellä pelaajalla vähemmän."
saudi-pelaaja kadish, joka teki maalin kahdesti, sanoi: "kuten päävalmentaja sanoi, tämä ei ollut helppo peli, varsinkin kun yksi pelaaja puuttuu. kolmen pisteen voittaminen on erittäin tärkeää. haluan kiittää kaikkia joukkuetovereitani, kaikki ovat mahtavia ja me aikoo jatkaa."
pelin 80. minuutin paikkeilla mancini muutti tilannetta vaihtamalla kolme pelaajaa peräkkäin. pelaajista, jotka ovat erittäin hyökkääviä viime hetkellä." haluan vain voittaa pelin."
mitä tulee aiheeseen siitä, oliko kaksi kulmapotkumaalaa suunniteltu, mancini sanoi: "ei ole kohdennettua harjoittelua. me yritämme niin paljon kuin mahdollista. kulmapotkuihin ei ole erityistä valmistautumista."
hän teki 4 pistettä 1 voitolla ja 1 tasapelillä kahdessa pelissä mancini uskoo, että on liian aikaista keskustella siitä nyt kaikki pelit ovat erittäin tärkeitä."
kuinka toimia yhden kadonneen henkilön kanssa? mancini paljasti: "punaisen kortin tilanne ei ole selvä. luulen, että pelaajat tekivät virheen. meillä on kova halu voittaa. taktiikkaa muuttaakseni vaihdoin kadishin vasemmalle puolustajaksi ja muodostelman (4-4-1). ).