kansallinen pöytätennis 4 voittoa ja 0 tappiota! 3-0 kolmessa pelissä, sun yingsha teki ennätyksen, wang manyu menetti pisteitä, pk zhu yuling seuraavalla kierroksella

2024-09-10

vuoden 2024 wtt macaon mestaruussarjan ensimmäisen ottelupäivän lopussa guoyu pysyi voittamattomana 4 voitolla ja 0 tappiolla ja teki 3-0 3 pelissä. naisten kaksinpelin maailman ykkönen sun yingsha loi päivän suurimman pisteeron yhdessä ottelussa. pelin voittoputki romanialaista tähteä vastaan ​​pk zhu yulingin seuraava kierros kilpailee 8 parhaan joukosta.

tässä tapahtumassa kolme parasta pariisin olympiavoittajaa fan zhendong, chen meng ja ma long ovat kansallisten pöytätennispelaajien joukossa. he lähettivät osallistumaan 9 henkilöä, nimittäin wang chuqin, liang jingkun, lin gaoyuan, lin shidong, xu yingbin, sun. yingsha, wang manyu, wang yidi ja chen xingtong. ensimmäisenä päivänä wang manyu meni johtoon. kuuluisa pöytätennispelaaja ja pöytätenniksen maailmanmestaruus käänsi ensimmäisen pelin 11-7 ja voitti toisessa pelissä 11-4 yksi erä kolmannessa pelissä ja hävisi szokosille 7-11. neljännessä pelissä wang manyu johti 9-4, mutta oli tasapelissä. pelin lopussa hän teki aloitteen hyökkäykseen ja teki 2 pistettä. hän päätti ottelun 3-1.

wang manyun vastustaja oli zhu yuling, joka teki maalin 8/16. entinen maailmanykkönen edustaa nyt macaon joukkuetta kiinassa. hän voitti ensimmäisellä kierroksella 6 pistettä 3 pelissä ja putosi bayeux'n 13-11, 13-11, 12. -10. zhu yuling sanoi pelin jälkeen, että oli kuin unelma palata kilpailuun ja hän odotti innolla pelaamista wang manyua vastaan. kahden pelaajan esityksen perusteella ensimmäisellä kierroksella eels on vahvempi ja voi voittaa kiinan derbyn ja mennä suoraan 8 parhaan joukkoon.

kolmessa muussa pelissä kansalliset pöytätennispelaajat pyyhkäisivät kaikki voitot, ja sun yingsha oli vieläkin siunattu. kolmannessa pelissä korealaista tian zhixiä vastaan ​​hän teki 11-1, mikä teki ennätyksen suurimmasta pisteerosta. yhden pelin ensimmäisenä päivänä. liang jingkun pysäytti li yuanzhangin vain 20 minuutissa, ja kolmen erän tulos oli 11-5, 11-4, 11-6. lin gaoyuan oli parempi kuin assali suhteessa, rytmissä ja kolmessa ensimmäisessä laudassa. lopulta hän voitti egyptiläisen pelaajan 3-0 ja eteni 16 parhaan joukkoon.