portugali kaataa skotlannin 2-1 cristiano ronaldon vaihtovoittajalla

2024-09-09

live broadcast news 9. syyskuuta pekingin aikaa klo 02.45 9. syyskuuta uefa:n kansakuntien liigan a-lohkon ottelussa portugalin ja skotlannin välillä mclean avusti mctominayta puskulla ensimmäisellä puoliajalla, ja leo uhkasi toistuvasti toisella puoliajalla leo avusti. b fee kaukolaukauksella tasoitti tilanteen. ronaldo tuli vaihtoon ja teki lopulta kaksi maalia.

pelin tärkeimmät tapahtumat:

6. minuutilla skotlanti onnistui lyömään! mclean ohitti kaaren huipulta vasemmalta mctominaylle ja teki maalin mctominayn edessä skotlannissa 0-1. ↓

54. minuutilla portugali tasoitti ottelun! leo teki käänteisen kolmion vasemmalta ja teki pitkän laukauksen keskikaaren yläpuolelta portugali 1-1 skotlanti. ↓

87. minuutilla portugali siirtyi johtoon! mendes syötti pallon vasemmalta rangaistusalueelle ja jota otti hänet kiinni puolilyönnin jälkeen ja teki maalin portugalille 2-1. ↓

pelin kohokohdat:

8. minuutilla leo murtautui rangaistusalueelle pienestä kulmasta vasemmalta ja osui pienellä volleylla sivuverkkoon. ↓

15. minuutilla neto syötti pallon rangaistusalueen vasemmalta puolelta maaliin ja silva puski pallon korkealle. ↓

19. minuutilla leo otti pallon kaaren yläkulmasta vasemmalta ja katkaisi sisään ja ampui matalan laukauksen, mutta gunn torjui sen urheasti. ↓

22. minuutilla portugalilla oli mahdollisuus vastahyökkäykseen. ↓

30. minuutilla b fei syötti pallon tarkasti oikealta rangaistusalueelle ja gunn torjui jotan pään. ↓

36. minuutilla mendes otti pallon keskeltä ja ampui kaukolaukauksen, joka meni hieman ohi. ↓

43. minuutilla portugalilla oli mahdollisuus vastahyökkäykseen ja leo otti pallon keskeltä ja eteni kaaren yläpuolelle kaukolaukauksella, joka meni hieman ohi. ↓

1 minuutti taukoaikaa ensimmäisellä puoliajalla, portugali 0-1 skotlanti.

toisella puoliajalla joukkue vaihtui jälleen 52. minuutilla ronaldo syötti pallon oikealta rangaistusalueelle ja lensi korkealle pienestä kulmasta. ↓

62. minuutilla robertson syötti pallon vasemmalta rangaistusalueelle ja gilmour seurasi, mutta neves kaatoi hänet. tuomari ei sanonut mitään. ↓

65. minuutilla skotlantilainen keskikenttäpelaaja ampui sarjapotkun rangaistusalueen ensimmäiseen pisteeseen ja putosi. sitten costa takavarikoi mctominayn kaukolaukauksen kaarelta. ↓

77. minuutilla cristiano ronaldo teki upean kantapääpelin rangaistusalueella felixillä oli yksi mahdollisuus työntää palloa pienestä kulmasta, mutta gunn torjui sen urheasti. ↓

81. minuutilla dalot syötti pallon rangaistusalueen oikealta puolelta ja gunn torjui felixin pään. ↓

82. minuutilla b feix syötti pallon vasemmalta takapuolelle ja ronaldon pää osui tolppaan. sitten felix halusi tehdä lisälaukauksen ja gunn torjui pallon ensin. ↓

5 minuuttia katkosaikaa toisella puoliajalla, portugali 2-1 skotlanti.

aloitus- ja vaihtotiedot molemmille puolille:

portugalin avauskokoonpano: 1-diogo costa, 2-semedo (75'5-dalot), 4-antonio silva, 3-ruben dias, 19-nuno mende si, 6-palinha (45'18-ruben neves), 10- b-paikka (67'11-felix), 8-b fee, 20-neto (45'7-c ronaldo), 17-leo (67'15-joao neves), 21-jota

portugalin vaihtopelaajat: 12-josé sa, 22-rui silva, 9-gonza alves, 13-bega, 14-thiago santos, 16-trincon, 23-kunda

skotlannin avauskokoonpano: 1-gunn, 5-hanley, 6-mckenna, 2-ralston, 3-robertson, 8-gilmore, 23-mclean (73'20-ryan gaud), 11-christie (86'18-morgan) , 4-mctominay, 7-mckim (88'17-ben doak), 9-dykes (73'19-conway')

skotlantilaiset vaihtopelaajat: 12-mccracken, 21-clark, 10-shakland, 13-doig, 14-barron, 15-porteos, 16-skoda, 22-johnston