Amerikkalaiset lyötiin kotona! Lyö mailaa epäpätevästi ja raivokkaasti

2024-08-27

27. elokuuta Pekingin aikaa Zheng Qinwen teki upean paluun 2-1! Kiinalainen tenniskuningatar voitti amerikkalaisen supertähden vierasottelussa, ja hänen vastustajansa heitti mailansa purkaakseen vihansa. Valitettavasti hän oli vain epäpätevä ja raivoissaan.

US Openin ensimmäisellä kierroksella juuri olympiamestaruuden voittanut Zheng Qinwen jatkoi pelaamista aiemmin kultamitalin voittaminen oli Zheng Qinwenille henkisesti valtava parannus ja rohkaisu, mutta samalla sen täytyy olla. sanoi, että se rasittaa hänen fyysistä kuntoaan, ja hänen on keskityttävä jokaiseen olympialaisten peliin, joten hänen fyysiset reservinsä kärsivät varmasti.

Tällaisissa olosuhteissa hänen vastustajansa Anisimova oli amerikkalainen urheilija US Openissa isäntämaana yleisö tuki häntä, joten oli selvää, että Zheng Qinwen oli suhteellisen huonossa asemassa oikean ajan, paikan ja ihmisten suhteen, mutta. Mikä on Kiinan tenniskuningatar?

Kyky kääntyä epäsuotuisassa tilanteessa on Zheng Qinwenin arvokkain ja tärkein kyky, ja se on sama tässä pelissä. Anisimova on erittäin voimakas, kun hän oli vain 18-vuotias. Hän on erittäin voimakas pelissä. Hävisin mestaruuden tälle vastustajalle Olympic Openin finaalissa, ja nyt tapasin niin vahvan vastustajan ensimmäisellä kierroksella. Voi vain sanoa, että Zheng Qinwenin onni ei ollut kovin hyvä, mutta hän silti kesti sen.

Zheng Qinwen tuli osavaltioon hitaasti ensimmäisessä erässä, kuten hän itse sanoi, vaikeinta pelata Grand Slam -turnauksessa on ensimmäinen peli, joten lopulta Zheng Qinwen hävisi ensimmäisen pelin 4-6. Mutta sitten hän alkoi käynnistää super comebackin Toisessa erässä, Zheng Qinwen oli täynnä tulivoimaa ja mursi vastustajan puolustuksen samalla tuloksella 6-4 Zheng Qinwenilla on lempinimi: Kääntymisen kuningatar, Anisimova oli ylivoimainen ensimmäisellä kierroksella, mutta hän ei voittanut Zheng Qinwenia. Sitten sinun on vielä vaikeampaa voittaa.

Totta, kahden ensimmäisen erän jälkeen Zheng Qinwen meni hulluksi kolmannessa erässä. Hän joutui 3-0 johtoon ja katkaisi heti vastustajan syöttöä. Vaikka hänen vastustajansa jahtasi kaksi seuraavaa peliä peräkkäin, Zheng Qinwen jatkoi kovaa työtä ja voitti vielä kaksi peliä peräkkäin johtaen 5-2. Ja viimeisessä pelissä, 30:15, käytettiin ACE-palloa pelin ottelupisteen saamiseksi.

Viimeisellä pallolla Zheng Qinwen teki maalin suoraan isolla vinoviivalla ulkokulmasta ja pudotti lopulta Anisimovan. On nähtävissä, että 21-vuotias Zheng Qinwen osoitti kuningattaren tyyliä ja pelasi yhä kypsemmin. Ja juuri Torontossa kakkossijan voittanut Anisimova saattoi hyväksyä vain ensimmäisen kierroksen tuloksen. Pelin aikana hän oli liian ahdistunut ja jopa heitti mailansa purkaakseen vihansa raivoa eikä voinut muuttaa tulosta.