LOL:n maailmanlaajuinen tapahtumaraportti: G2 voittaa jälleen, GEN tavoittelee tappiota yksin, LPL-pudotuspelien ottelu ratkaistu

2024-08-06

Uuden viikon alkaessa suuret yritykset ympäri maailmaaLeague of LegendsKesäjakotilanne divisioonoissa on kokenut melko suuria muutoksia, ja osa niistä päättikin kesäjaon aikaisin. LPL ja LCK ovat kuitenkin vielä runkosarjan loppuvaiheessa ovat myös alkaneet hitaasti päästä pudotuspeleihin.

LCS Pohjois-Amerikka

Joistakin erityisistä syistä heidän viimeaikainen aikataulu Pohjois-Amerikan divisioonassa on ollut erittäin hidas Runkosarjan kolmannen viikon jälkeen kilpailun viralliseen jatkamiseen kului kuukausi Tehokkaasti tällä hetkellä nämä kolme joukkuetta ovat jo saaneet liput seuraaviin pudotuspeleihin. DIG, 100T, NRG ja SR kilpailevat jäljellä olevista kolmesta paikasta Koska runkosarjaa on jäljellä vain yksi viikko, SR vain yhdellä voitolla on tällä hetkellä vaarallisempi.

LEC:n Euroopan divisioona

Euroopan-divisioonan aikataulu on edennyt erittäin nopeasti. Viime viikkojen aikana G2-joukkue putosi häviäjien ryhmään hävittyään viidessä kovassa pelissä bracket finals, BDS, joka oli taistellut koko matkan, hävisi ja eteni menestyksekkäästi finaaliin .

Tässä viimeisessä BO3:ssa G2 päätti pelin täydellisellä 3-0:lla ja voitti lopulta kesän mestaruuden, koska he hyväksyivät myös tämän vuoden talvimestaruuden, kevään mestaruuden ja nyt kesän mestaruuden, joten se siirrettiin onnistuneesti S14-sarjaan Globaalit finaalit tämän vuoden lokakuussa.

LCK Korean divisioona

Yksinkertainen yhteenveto on, että GEN on voittamaton! Tällä hetkellä LCK:n kesän runkosarja on edennyt toiselle kierrokselle, mutta kauden alusta lähtien GEN ei ole hävinnyt suurta peliä ja on säilyttänyt voittoputken pienissä peleissä, kunnes se hävisi pienen pelin DK, mutta sen pelin jälkeen GEN voitti silti kaikki pelit 2-0. Se herätti todennäköisesti eniten huomiota T1:n ja GEN:n välillä. Valitettavasti T1 voitti jälleen 2-0 sen jälkeen, kun Faker syytti itseään päänsä seinään lyömisestä, herätti kiivaita keskusteluja. Vaikka tunsimme itsemme avuttomaksi häntä kohtaan, meidän oli alettava odottaa GEN:n todellista vahvuutta. Erinomaisella suorituksella he pääsivät myös pudotuspeleihin. Koska he voittivat myös MSI-mestaruuden aiemmin, he pääsivät myös S14:n globaaleihin finaaliin.

Henkilökohtaisesti en epäile, että he voivat voittaa tämän vuoden kesän mestaruuden, mutta globaalissa finaalissa on vaikea sanoa, että chovy tietää kaiken. Muilta osin HLE on myös jäänyt pudotuspeleistä väliin jatkuvan tappioputkensa vuoksi. LCK:n runkosarjaa on jäljellä vielä kaksi viikkoa, paitsi DRX ja NS, joilla on tällä hetkellä huonommat ennätykset. muilla joukkueilla on samanlaiset ennätykset, joten loppuun asti kukaan ei voi olla varma, mikä joukkue selviää pudotuspeleihin.

LPL-divisioona

LPL-divisioona on äskettäin lopettanut koko ryhmäkilpailun Ei mitään, mitä Nirvana voi tehdä. Ensin LGD kieltäytyi jahtaamasta kolmea ja voitti IG:n 3-0. Viimeisessä Knight's Road -sarjassa, joka päättyi juuri 5. ja sai viimeisen lipun pudotuspeleihin.

Tässä vaiheessa vuoden 2024LPL-pudotuspelien ottelutilanne on päätetty!

Ensimmäinen kierros alkaa 10. ja finaali on alustavasti 24. päivänä.

Wild Card Division

Aasian ja Tyynenmeren divisioona on nyt edennyt yhteiseen pudotuspelivaiheeseen ja mukana on tuttuja joukkueita, kuten LJL-divisioonassa DFM ja SHG, PCS-divisioonassa CFO, PSG jne. Vietnam-divisioonassa VKE-joukkue vetäjänä sofm juuri pelannut Runkosarjan lopussa he voittivat liigan ykkössijan ja ovat tällä hetkellä hyvällä sijalla pudotuspeleissä Brasilian divisioonassa pudotuspelien ensimmäinen kierros on päättynyt, ja LLL ja RED ovat päässeet seuraavalle kierrokselle, kuten myös Latinalaisen Amerikan divisioonassa, R7 ja ISG pääsivät seuraavalle kierrokselle, ja EST ja INF putosivat häviäjien ryhmään.

Yllä oleva on nykyisen globaalin divisioonan yleinen tilanne Pudotuspelien alkaessa vuoden 2024 finaalit tulevat vähitellen kaikkien näkökenttään. Entä MM-vaiheessa?