VCT America runkosarjan finaali: LEV ja G2 voittivat täydet voitot, SEN sijoittui kolmanneksi

2024-07-15

VCT Americas Divisionin runkosarjan toinen vaihe päättyi virallisesti 15. heinäkuuta Pekingin aikaa.

Kun lasketaan yhteen runkosarjan kaksi vaihetta, LEV:llä on ennätys 9-1 ja se on Amerikka-divisioonan runkosarjan ensimmäinen sija.

KRU voitti C9:n 2-0 runkosarjassa. Voiton ja tappion suhteen C9 sijoittui viidenneksi.

100T pelasi LOUDia vastaan, joka jäi pudotuspeleihin ja mestaruuteen, ja hävisi LOUDille 1-2.

Kriittisimmässä taistelussa toisesta sijasta G2 pyyhkäisi SEN:n 2-0 ja voitti neljä peräkkäistä voittoa. G2 on voittamaton runkosarjan toisessa vaiheessa, aivan kuten LEV.

Pudotuspeleissä KRU kohtasi C9:n ja SEN 100T:n. Americas-divisioonan pudotuspelit pelataan 18. heinäkuuta Pekingin aikaa, ja finaalit alkavat klo 5.00 22. heinäkuuta Pekingin aikaa.

Amerikka-divisioona on viimeksi aloittanut finaalit neljän suuren divisioonan joukossa, ja Soulin mestaruuden arvonta voidaan pitää Americas-divisioonan finaalin jälkeen.

Mitä tulee Americas-divisioonan mestaruuteen, LEV lukittui paikan Americas-divisioonan mestaruussarjassa etukäteen ja siitä tuli ensimmäinen joukkue, joka eteni mestaruuteen, jota seurasi SEN 12 pisteellä, 100T ja G2 molemmat 11 pisteellä.

Pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella C9:n ja KRU:n välillä häviävä jää väliin mestaruusottelusta.

American Divisionin runkosarjan päätyttyä kommentaattorit ennustivat pudotuspelien suuntausta. He uskoivat, että G2 voittaisi American Divisionin toisen vaiheen.